Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lany elutasitott probaljam meg ujra?
Engem elegge idegesitene ha elutasitom es a nyakamba lohol.Okkal mondtam nemet
A lanyok meg mit szorakoznak hogy lassak hogy kuzdesz?jo hogy nem meg pincsi kutyakent futunk utana nemertem...
#1: valóban, de én személy szerint jobban szeretem, ha egy lány magamért szeret, és nem az alakításomért.
Ki-ki döntse el magának, hogy megéri-e próbálkozni egy elutasítás után. Én egy nyílt és egyenes ember vagyok, azt mondom, ha két ember "egymásnak lett teremtve", akkor a fiú nem csak az erőltetett, megjátszott "küzdése" miatt fog tetszeni a lánynak, hanem önmagát, a személyiségét fogja szeretni. Nem akarnék olyannal járni, aki csak "egye fene, próbáljuk akkor meg" elven jönne össze velem.
Ha meg mar ottvagy hogy megkerdezed elsore a jarast akkor is kuzdtottel eleget szerintem:)
A tobbi szerintem ego fenyezes
Lányként azt tudom mondani hogy ez az egész "küzdj érte" dolog, nem minden esetben ilyen fontos. Ha valakinek tetszik valaki,vonzódik a lány az illetőhöz, akkor igent mond.
Viszont.. Az se mindegy hogy hogyan utasított el mert vannak olyan lányok is akik nem igazán tudnak mit kezdeni az érzelmeikkel. Ergo, bizonytalanok. Így félelemből, mondanak nemet elsőre. Azt gondolom hogyha jól kijössz vele azóta újra és úgy érzed érdekled. Ha nem jössz össze akkor is legalább megpróbálkoztál a dologgal. De elképzelhető hogy ezek ellenére mégis beléd szeret. Helyzet függő a dolog. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!