Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lany elutasitott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lany elutasitott probaljam meg ujra?

Figyelt kérdés
Igazabol az a velemenyem hogy felesleges mert ha elsore nem kellettem neki akkor szerintem csak idegesitenem tovabbra,kuzdesz erte a vegen ugy is elkuldd a p*csaba a maradjunk baratok dumajaval..Inkabb ugorjak a kovetkezore?

2015. júl. 23. 02:05
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
A legtöbb lánynak imponál, ha küzdesz erte, szoval szerintem maradj ennél.Hatha egy idő utan megváltozik a velemenye.
2015. júl. 23. 02:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok otthon ebben a dologban, de szerintem ésszerűnek tűnik, hogy ne próbálkozz tovább max. jóval később, félév-év múlva addigra talán megváltozik. Csak vetítsd át ezt saját helyzetedre: "Nekem milyen lenne?".
2015. júl. 23. 02:13
 3/8 A kérdező kommentje:

Engem elegge idegesitene ha elutasitom es a nyakamba lohol.Okkal mondtam nemet

A lanyok meg mit szorakoznak hogy lassak hogy kuzdesz?jo hogy nem meg pincsi kutyakent futunk utana nemertem...

2015. júl. 23. 02:25
 4/8 A kérdező kommentje:
A vegen elkuld egy maradjunk baratokkal a 99%
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

#1: valóban, de én személy szerint jobban szeretem, ha egy lány magamért szeret, és nem az alakításomért.

Ki-ki döntse el magának, hogy megéri-e próbálkozni egy elutasítás után. Én egy nyílt és egyenes ember vagyok, azt mondom, ha két ember "egymásnak lett teremtve", akkor a fiú nem csak az erőltetett, megjátszott "küzdése" miatt fog tetszeni a lánynak, hanem önmagát, a személyiségét fogja szeretni. Nem akarnék olyannal járni, aki csak "egye fene, próbáljuk akkor meg" elven jönne össze velem.

6/8 A kérdező kommentje:

Ha meg mar ottvagy hogy megkerdezed elsore a jarast akkor is kuzdtottel eleget szerintem:)

A tobbi szerintem ego fenyezes

2015. júl. 23. 02:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Lányként azt tudom mondani hogy ez az egész "küzdj érte" dolog, nem minden esetben ilyen fontos. Ha valakinek tetszik valaki,vonzódik a lány az illetőhöz, akkor igent mond.

Viszont.. Az se mindegy hogy hogyan utasított el mert vannak olyan lányok is akik nem igazán tudnak mit kezdeni az érzelmeikkel. Ergo, bizonytalanok. Így félelemből, mondanak nemet elsőre. Azt gondolom hogyha jól kijössz vele azóta újra és úgy érzed érdekled. Ha nem jössz össze akkor is legalább megpróbálkoztál a dologgal. De elképzelhető hogy ezek ellenére mégis beléd szeret. Helyzet függő a dolog. L

2015. júl. 23. 02:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Soha ne add fel , semmi sem lehetetlen !
2015. júl. 23. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!