Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fontos kérdés? (a többi kent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos kérdés? (a többi kent)

Figyelt kérdés
Szóval a mai nap csak úgy unalomból keresgéltem random embereket a facebook-on(lányokat,csak beírtam az éop eszembe jutó lány nevet hátha látok vki szimpit a profilképe alapján). És találtam is egy olyan lányt,aki első látásra megfogott.. nagyon szép tényleg,és ahogy láttam, nincs senkije. Szeretném kihasználni az alkalmat mert az ilyen szépségek általában foglaltak. A kérdés az,hogyan? Nem fog ismerni,még névről sem. Ráírhatnék egyszerűen is,de mit? Ebben szeretném ha segítenétek. Vagy találkozhatnék vele élőben is(tudom hogy ez jobb lenne). De nincs igazán tapasztalatom a lányokkal,pedig nincs gond a kinézetemmel,sem a stílusommal, demmi ilyesmivel. Csak egyszerűen félek tőlük,félek hozzá szólni egy lányhoz, beszélgetni velük..így pedig külsőre nézhetek ki akármilyen jól,semmit sem fog érni..kicsit hosszúra sikerült,de van valami tippetek arra is,hogy javítsak ezen? Köszi a válaszokért :)
2015. júl. 22. 23:40
 1/7 anonim válasza:
Hat szerintem ne egesz nap a szamitogepen meg facen logj hanem menj és szerezz egy kis tapasztalatot mondjuk élőben!
2015. júl. 22. 23:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem egész nap a face-en lógok,csak amikor üresjárat van :)

És próbáltam már élöben is(igaz nem túl sokszor),csak mindíg elrontom(és ami bosszantóbb hogy eddig mindig úgy volt hogy már tök jól elvoltunk,csak én olyan részeg voltam hogy amint megláttam egy másik lányt,rögtön odamentem,ezzel meg jól faképnél hagyva a másikat..idióta vagyok,tudom,de nagy mennyiségű ital szokott bennem lenni bulikon,pedig amúgy nem vagyok egy ivós)..ital hatására feloldódok,csak túlságosan is..

2015. júl. 23. 00:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez az én problémám is, csak fordítva, mert én meg a fiúkhoz nem merek odamenni:) Max ha van bennem némi ital, de akkor meg túlságosan is közvetlen és kihasználható állapotba kerülök, szóval sehogy se jó.

De visszatérve a kérdésedre, ha tényleg jól nézel ki, nem kellene félned, a lányok nagy részét főleg a külső érdekli...Persze nyugodtan rá is írhatsz, de személyesen hidd el hogy jobb lenne. Ha csak ráírsz, nem az "igazi énjét" ismered meg, de gondolom te is tudod mennyi érv szól a személyes ismerkedés melett. Amùgy hány éves vagy? Drukkolok neked:)

16/l

2015. júl. 23. 00:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is jobb az ha valaki szenélyesen kezdeményez. 20 éves vagyok egyébként :) Csak tudod nekem nem a célom hogy egy este alatt felszedjek 20 lányt. Általában kinézek valakit aki első látásra megfog,és azt szeretném megismerni. Persze ha elvesztem a józan gondolkodásomat már más a helyzet,sajnos.Nem szeretném elszúrni, mert az első benyomás sokat számít. A külső is sokat számít,de van akinél semmire sem mész egy szép mosollyal, mert önmagában kevés..legalábbis én ezt vettem észre..
2015. júl. 23. 00:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a drukkolást,én is remélem hogy élni tudok a lehetőséggel :)
2015. júl. 23. 00:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Hallod én is beírok egy nevet, és az első 50 találat fullos nő...

Attól, hogy nincs kiírva, még lehet kapcsolatban, vagy ha nincs, akkor lehet pont van mellette 20 másik pasi akit megkaphat. Én azt mondom egy idegennek kevesebb az esélye.

1. Összeszorítod a fogad bejelölöd és ráírsz (ha szimpatikus vagy neki visszajelöl, utána írj). Aztán stresszelsz, hogy mikor ír már vissza. Ha pedig nem ír vissza akkor pár napig szarul érzed magad, nem tudod mi baj lehet veled.

2. Nem írsz rá, pár napig még a fejedben van, hogy rá kéne írni, de végül elfelejted. És így esélyed sincs a változásra.

2015. júl. 23. 13:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó,remekül összefoglaltad a helyzetet :)
2015. júl. 23. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!