Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélyem16F-ként 18 éves lányoknál?
Figyelt kérdés
Bejön egy nálam 2 évvel idősebb lány (16-18). Általánosságban 18 éves lányok hogy viszonyulnak fiatalabb fiúkhoz? Mennyi esélyem van?2015. jún. 9. 07:23
1/9 anonim válasza:
Általában idősebb lányok nem akarnak fiatalabb fiúkat. Általában.
2/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni de szinte semmi. Meg a nalunk idosebb fiuk zome is gyerekes te meg teljesen gyerek vagy meg. Senkinek nincs kedve "idomitgatni". Meg ez a korosztaly altalaban mar tartosabb kapcsolatot keres.
18/L
3/9 anonim válasza:
Én egy 15 éves fiúval járok,augusztusban lesz az első évfordulónk. Igaz,hogy én 17 vagyok.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi minden kommentet!
2015. jún. 9. 14:59
5/9 anonim válasza:
Nekem a sulibol nagyon bejön egy 16eves pasi. "Szégyen" nem szégyen ha ugy lenne tuti járnék vele:) 18/L
6/9 kukac 07 válasza:
nem egyszerű, de lehetetlen sem... én 17 évesen jártam 21 évessel, a strandon találtam.
7/9 anonim válasza:
Én a strandon eddig csak törölközőket találtam :(
8/9 anonim válasza:
#2 Érdekes én is 18 éves vagyok és fiú ,de én a korombeli lányokat találtam gyerekesnek, semmi céljuk nincs az életben csak a bulizás minden nap...
9/9 anonim válasza:
akkor azok kivételek voltak... a többség nem ilyen #8... amúgy semmi, kivéve ha nem vagy érettebb a korodnál, rosszabb esetben pedig csak arra kellesz, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!