Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerethetett ki belőlem?
Figyelt kérdés
egész nyáron nem találkoztam a fiúval de legutóbb szerelmet vallottam neki és tudom hogy örült neki (ennek vannak okai hogy tudom) csak nem válaszolt hogy ő mit akar tőlem. most találkoztunk. és minden nap gondoltam rá rettentően hiányzott most viszont állandóan egy foglalt csaj után koslat. úgy érzem észre sem vesz mintha semmit nem jelentenék neki.Teljesen kivagyok annyira vártam és most legszívesebben sírnék hogy miért? egy évig tartott az, hogy felépítsem a köztünk lévő bizalmat és ez 1 hónap alatt elszállt volna. Mit tegyek végleg kiszeret belőlem? egyáltalán kiszeretett?2015. júl. 21. 21:45
1/7 anonim válasza:
te hogy tudsz szeretni egy idiotat aki szarba se vesz teged??? lepj tovabb
2/7 A kérdező kommentje:
nem lehet. nem ezért küzdöttem egy évig
2015. júl. 21. 22:04
3/7 anonim válasza:
Figyelj... ha tényleg szerelmes lett volna beléd, akkor adott volna választ, biztosan örült neki, lehet be is jöttél neki, de csak barátként tekint rád, ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel, próbálj te is másra koncentrálni, nem könnyű, tudom, de muszáj lesz, mert lehetséges hogy ebből semmi nem lesz 18L
4/7 A kérdező kommentje:
tudom hogy nagyon akarta. miattam azt mondta hogy meg fog változni és megtette. tudom hogy nagyon fontos voltam neki
2015. júl. 21. 22:35
5/7 anonim válasza:
Akkor pedig legyél türelmes, egy nap rá fog jönni hogy fontos vagy neki, barát ként állj mellette és legyél ott neki, de ne lépj, addig amíg ő nem lép... ha meg úgy érzed ez nehéz épp egy pillanatban, hallgass zenét, kapcsolj ki, relaxálj, nézz pár jóga gyakorlatot vagy hasonlót, mozogj egy kicsit és tisztábban fogod látni a világot...
6/7 anonim válasza:
Egyébként hasonló cipőben vagyok, csak kicsikét máshogyan...
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm ez igazán jó ötlet :)
2015. júl. 21. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!