Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz ha 15 evesen nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
15 eves vagyok októberben leszek 16. A 20 eves baratommal vesztettem el..de nagyon szeretjuk egymást es masfel eve vagyunk egyutt.2015. júl. 21. 17:52
1/14 anonim válasza:
Ha most azt írom, hogy az, akkor min változtat? Nem értem ezeket a kérdéseket... Ha jó volt, és olyannal veszítetted el, akit szeretsz, akkor mit agyalsz rajta?
2/14 anonim válasza:
igaza van az elsőnek, ha azt írom hogy az, mert szerintem az, akkor visszavarratod? Bár azt nem értem hogy egy 20 éves mit akar egy 15 évestől.
3/14 anonim válasza:
azért a 20 éves barátoddal elbeszélgetnék aki 18,5 évesen egy 13,5 évessel kezd kapcsolatot....
4/14 anonim válasza:
Nem gáz. Legalább nem részegen veszítetted el egy idegennel, mint elég sok lány, akit ismerek.
6/14 anonim válasza:
Hát ha úgy érzed hogy azzal vesztetted el akivel akartad akkor oké.Bár szerintem nem gáz.en is 15evesen vesztettem el a szüzességem tavaly akkor a baratom 16volt es már 1eve vele vagyok
7/14 anonim válasza:
Nem gáz, én is 15.voltam :-)
16/l
8/14 anonim válasza:
Ne aggódj nem gáz én 14 éves vagyok januárban leszek csak 15 és már nem szűz! Ne érdekeljen más vélemnye, a te életed. Csak nehogy becsusszon egy baba! További jó szórakózást :D
9/14 anonim válasza:
utolsó, erre aztán tényleg büszke lehetsz, remélem a szüleid is azok rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!