Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Minden csajt megutálok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden csajt megutálok?

Figyelt kérdés
Körülbelül két éve szakított a barátnőm velem.Akkoriban nem volt épp a tetőponton az életem és egy buliban iszogattunk a haverokkal majd rátoltunk egy kis cuccot és annyira szétcsapott, hogy megcsaltam a barátnőm.Tökéletes lány volt minden értelemben és szerettük egymást, de nem adott még egy esélyt.Azóta ahogy összejövök egy csajjal az elején nagyon tetszik, de miután lefekszem vele mindig előjön bennem egy érzés, hogy mégsem Ő az igazi, észreveszem valami hibáját ami eddig elkerülte a figyelmem és rájövök, hogy nem Ő kell nekem.Szinte minden nap eszembe jut a csaj és hogy mennyire elrontottam akkor.Idővel elmúlik ez?
2015. júl. 20. 20:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem küzdj a lányért, hiába mond nemet, mert ha így érzel, akkor ez nem múlik el, ő lesz az igazi hidd el... mással nem fog menni... 20L
2015. júl. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!