Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Merre vigyem a csajt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Makker bolha kérdése:

Merre vigyem a csajt?

Figyelt kérdés

Holnap elszeretném vinni egy csajt randira (osztalytarsam). De nem tudom nagyon h merre is :/

15 évesek vagyunk es szereti a kalandokat :)

En ugy gondoltam h elmehetnek parkba, fagyizni, játszótér. de ez 3 dolog :/ valaki tudna ajanlani valamit ? köszi előre is :)

2015. jún. 17. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Vidd állatkertbe:) Az elég kalandos:D
2015. jún. 17. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Seta, ha van a kozeletekben liget vagy vmi termeszeti hely… ;)

Esetleg egy kalandos mozifilm az este kozepen, de ugy hogy mas is beleferjen… (mondjuk elso alkalomra ez nem a legjobb)

Kalandpark/vidampark?? :D

2015. jún. 17. 23:21
 3/6 A kérdező kommentje:

nalunk nincs alatkert sem vidampark es mozi is most bevan zarva :/

szerintetek valami kaja rossz lenne? palacsinta vagy barmi máš ? meg csak úszni sem lehet mert hideg van most 2 nap :/

2015. jún. 17. 23:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Vidd a csörge tavi rockfesztiválra...attól rögtön benedvesedik. <--- tuti tipp
2015. jún. 18. 00:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vidd ki a szerb határhoz sétálni :D
2015. jún. 18. 00:45
 6/6 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ne kajálni vidd...mármint az gáz első randira..

De ha nem az első randi, mindegy hogy hova mentek szerintem, ha már ötödszörre megy veled, akk mind1 neki h hova, szeret veled lenni.

2015. jún. 18. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!