Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Én egy 12 éves lány vagyok. Van egy ismerősöm aki fiú és ő is 12. Kiskorunk óta pontosabban olyan 5-6 éves korunk óta ismerjük egymást. És kb olyan egy éve olyan mintha éreznék valamit iránta. A tesója tudja mert sokat lógunk együtt sokat beszélgetünk meg ilyenek. Neki már elmondtam és megígérte hogy nem mondja el neki majd én. De az a baj hogy nem tudom hogy hogy. És ez ügyben szeretnék tanácsokat kérni. Válaszotokat előre is köszi.2015. júl. 20. 11:08
2/5 anonim válasza:
szerintem várj még 2-3 évet, mert még mindketten nagyon fiatalok vagytok, de ha az érzéseid komolyak, akkor ki fog tartani a szerelmed addig, amíg értek egy kicsit:) ha pedig nem, fölösleges is lenne belekezdeni, hiszen még mindketten gyerekek vagytok. várj egy kicsit, az is lehet, hogyha ő is érez valamit, magától fogja bevallani:)
3/5 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy ide leírtad, úgy mondd el neki :) Nem is kell mást mondanod szerintem :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsaitokat megfogadom. Egyébként az első kommentelö ugye kérdezte hogy hányé éves a fiú, ő is 12 persze hamarabb töltötte mint én.
2015. júl. 20. 13:29
5/5 A kérdező kommentje:
Annyit nem írtam le hogy folyton piszkál,hallgatózik mikor a tesólyával beszèlek, mindig nèz, ès mikor nèz folyton mosolyog. Ennyit nem nem írtam le.
2015. júl. 21. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!