Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
Van egy barátom (1 évvel idősebb tőlem) akibe már régóta szerelmes vagyok, de félek ha elmondanám neki akkor lenézne/"félne"/nem szólna hozzám...stb. (3 éves korom óta ismerem) 14/L2015. júl. 13. 00:13
1/4 anonim válasza:
Irj neki facen,ha nem jössz be neki ugyse ir vissza,ha igen,akkor ugyis irni fog...
2/4 anonim válasza:
Facen nem epp a legromantikusabb... en tuti azt csinalnam hogy ha tenyleg joban vagytok nem kihivas kozos programokat szervezni. Ott ha nem is nyomulsz de azert egy kicsit ugy viselkedsz vele hogy vegye a lapot. Ha eleg nyilvanvalo mit akatsz majd o lepni fog (persze ha van eleg batorsaga) de en peldaul ugy vagyok vele, hogy ne egy lany valljon eloszor szerelmet a pasinak (azt neha meg a fiuk sem szeretik, bantja az egojukat).
3/4 anonim válasza:
Én is így voltam vele, ovi óta ismerem, én elhívtam egy olyan helyre, ahol kettesben voltunk, és elmondtam, h nagyon tetszik nekem, ő ezt könyen vette, még örült is neki
4/4 A kérdező kommentje:
Bár lenne hozzá bátorságom...
2015. júl. 15. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!