Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
4 napja talalkoztam az 5honapja nem latott fiuval ,akibe amugy szerelmes vagyok...leejtettem az osszes konyvet,ami a kezemben volt a lepcson ...nem is tudom h termett ott ...kezembe nyomta a konyveket aztan megcsokolt(szajra puszi de erosen es hosszan ) aztan elment es mondta h "na akkor szia"...igazabol nem ertek semmit...szerintetek most mi van?sosem volt koztunk ugy semmi ..

2015. júl. 19. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
smooth-
2015. júl. 19. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
ez naon cukiiii *.* egyértelmű. írj rá ha járni akarsz vele h ez mi volt
2015. júl. 19. 23:45
 3/4 anonim válasza:
Lendületből pofáncsaptam volna. Nem ismerem. Nem ismerlek. De.. 1.Baráti csók nincs. 2. Ne add magad könnyen. Most játszik veled.. Te is egy kicsit vágj vissza.. Vagy ugyan ezt csináld.. Vagy valami mást..
2015. júl. 20. 10:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon furcsa...nekem is ez jutott eszembe:D de ugy meglepodtem ....irni nem szeretnek rairni...nem is nagyon netes gyerek...nagyon nem tudom mit csinaljak...:/
2015. júl. 20. 13:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!