Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen ez most minek számít?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom. Na jó, legjobb barátom. Nagyon szeretjük egymást és mindent tudunk a másikról. Minden nap beszélünk, stb.
Találkozni aránylag ritkán tudunk, de ez nem ront a kapcsolatunkon.
Viszont mikor találkozunk legszívesebben csak odabújnék hozzá. Nem vágyom arra, hogy bulikba menjünk, vagy hasonlók.
Amikor meg nincs a közelemben, borzalmasan hiányzik. Majdnem mindig rá gondolok.
Eddig tényleg csakis - de csakis - barátként tekintettem rá, mivel külsőre nem egészen úgy néz ki, ahogy "kellene".
De az érzéseim alapján meg teljesen összezavarodtam.
Szerintetek?
2015. júl. 19. 12:12
1/4 anonim válasza:
Kezdesz beleszeretni, szokták mondani a belső megszépíti a külsőt!
2/4 anonim válasza:
Ahogy "kellene". Szóval te egy újabb felszínes csaj vagy aki külső alapján ítél. Most le.riba.ncozni nem foglak mert nem ismerlek de ezek alapján nem is akarlak. Amúgy kezdesz beleszeretni. Vagyis nem tudom hogy 12 évesen az ember lehet e szerelmes...
3/4 A kérdező kommentje:
1. Nem vagyok felszínes r.b.nc. Akkor nem lenne a barátom.
És azért tettem idézőjelbe, mert hát tényleg nem az esetem külsőre.
2. Már rég elmúltam 12.
2015. júl. 19. 12:42
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez már szerelem... a külső meg teljesen lényegtelen dolog. Nekem sem tetszik a párom külsőre, nem az esetem, hanem inkább az ellentéte annak. Ettől még imádom, és 5 éve együtt vagyunk mert belsőre ő a tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!