Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan kényeztessem én is? (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Van egy barátom! Jó ideje együtt vagyunk már és már régebbről is ismertem, az a helyzet h ő az első barátom és még nem nagyon tudom mit csináljak. Mikor itt van általában úgy csókolózunk h fekszünk (vagy egymáson vagy egymás mellett). És ő van h fogja a seggem és mostanság a mellemmel is "szórakozik" illetve has alá is elkalandozik a keze. Nem szeretnék még vele lefeküdni de még is szeretném kényeztetni vhogy! Mivel tudnám? Rendes válaszokat kérnék! (ja és ruha marad és kiverni sem szeretném)2015. júl. 19. 00:30
11/12 anonim válasza:
Ilyen fiatalon természetes, hogy nem akarsz szexelni. Az, hogy a barátod nyúlkál, még nem jelent semmit. Egy igazi férfit a tekinteteddel is el tudsz bűvölni.
12/12 anonim válasza:
Csókok, érintések érzésre, túrj bele a hajába, szorosan dörgölőddz hozzá, érezze a közelséged, csak érzésre ;):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!