Mivel kényeztessem? Fiuk ti hol szeretitek?
Figyelt kérdés
16 éves barátomat hogy kényeztessem simogatni szoktam a mellkasát. Fiuk ti hol szeretitek ha simogatnak titeket? Vagy ha esetleg van meg extremebb otletetek hogy mivel kenyeztessem de a fo kerdes az az hogy hol...
elore is koszonom az ertelmes valaszokat.
2015. jan. 4. 21:40
1/9 anonim válasza:
jaj azt ne mondd már, hogy ez ekkora kérdés!:D
mondjuk egy 16 éves gyereket még nem kellene nagyon sehol, de ha annyira muszáj, akkor sem hiszem el, hogy nincs ötleted..
2/9 anonim válasza:
Ott! és ezzel többet mondtam mint először gondolnád;)
3/9 anonim válasza:
A lágyékánál! Pontosabban a farkát! Elöszőr csak kézzel simogatva, finoman, lágyan, majd a száddal!
Szopjál neki rendesen!
6/9 A kérdező kommentje:
de nem tul korai meg 15 evesen ha les*opom?
2015. jan. 4. 21:56
7/9 anonim válasza:
Ilyen fiatalon még maradj a mellkasánál;)
8/9 anonim válasza:
Én azt bírom ha a hajamat babrálja.én olyankor ledermedek annyira jó.
És orálozni még lehet.meg pettingelni.nem lesz semmi bajotok.
Szex csak akkor ha mindketten felkészültetek rá.és szeretitek egymást.
16F
9/9 anonim válasza:
A farka korul a nadragon keresztul. Ha szenyenled magad akkor neha nyuj a farka tajekahoz es azt nagyon fogja szeretni. Amugy nem tul korai ha leszopod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!