Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen korai a barátnő?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel járok. Gyakran találkozunk, el szoktam vinni fagyizni, moziba. Kézen fogva sétálás, ölelés, puszi szokott lenni. Mindketten jó tanulók vagyunk mellette. Ez így mennyire elfogadható?2015. júl. 18. 16:46
11/13 A kérdező kommentje:
Még nem akarok szexelni...
2015. aug. 3. 20:27
12/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, ilyenkor mindenkinek jön az, hogy szerelmes akar lenni stb. Hidd el, tudom, én is 13 éves vagyok. A pusziig simán el lehet menni még talán a csókig is, de tovább még ne. De hát erről nem kell mondanom semmit, hisz te is mondtad, hogy nem terveztek lefeküdni.
13/13 anonim válasza:
Nekem nem volt barátnőm se akkor se később, egy kis lúzer vagyok, ebben is mint sok másban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!