Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A fiúk is gondolnak arra a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk is gondolnak arra a lányra, aki tetszik nekik?

Figyelt kérdés
Van egy srac, aki nagyon tetszik, es allabdoan ragondolok. Szinte nem telik el egy perc, hogy felidezzem, amikor megcsokolt (eddig egyszer csokolt meg), vagy hogy ne nezegessem a kepeit. A fiuk is gondolnak ilyesmire? Mert igaz, hogy megcsokolt, hogy mondta, hogy tetszem neki, és hogy talalkozunk, de ő szinte sose ír nekem, csak en szoktam. 15/L

2015. júl. 17. 12:48
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Minden áldott maszturbáció közben.

25/F

2015. júl. 17. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
az egyik fiú haveromból kiindulva állandóan, mindenről eszükbe jut, az más kérdés hogy esetleg nem ír, ők is bizonytalanok néha, vagy csak nem szeretnek chatelni
2015. júl. 17. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Sajnos igen.
2015. júl. 17. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Dehogy :D csak 0-24 ben gondolunk rá
2015. júl. 17. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Óóó én egy nap csak 25 órán keresztül gondolok rá. :P
2015. júl. 17. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak recskazas kozbe.😏
2015. júl. 17. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanugy, mint a lányok. Ha viszont eljutott odáig veled, hogy csókolózzatok, akkor az önbizalommal és tetre készséggel nincs nála gond. Lehet nem akart ennél többet.
2015. júl. 18. 22:25
 8/8 anonim válasza:
100%
Én személy szerint nagyon sokszor gondolok rá, nemrégiben például éjszaka vele álmodtam és úgy keltem fel, hogy álmomban egyre messzebb került tőlem. Miután felkeltem a neve volt az első amit kimondtam, kissé meglepetten. Egyszóval igen, gondolunk rá nem is keveset :)
2015. júl. 21. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!