Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szerelmes lettem egy fiúba akinek van barátnője És nem ismerem?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok a fiú 14! A mostani barátnője is 13 éves!! De nem tudom mit csináljak!! Ja és ráadásul még nem is ismerem ezt a fiút Csak látásból!! DE a legrosszabb az hogy ő egy kicsit híres én meg egy ronda lány vagyok akit senki se szeret!! És ne írjátok azt hogy szeressek ki a fiúból mert nem tudok ki szeretni!!2015. júl. 15. 08:46
1/3 anonim válasza:
Az attól függ h mennyire vagy ronda. Szerintem az első lépésed legyen az h nyerd el a többiek szeretetét.
Vannak olyan emberek, akik tényleg nem szépek és mégis szeretik őket, mert jófejek. Egyszerű legyél jófej és vicces. Ja és hozd ki a külsődből a legjobbat.
2/3 anonim válasza:
Először is, hogy az ördögbe lennél szerelmes, amikor nem is ismered? Másodszor, te mit szólnál, ha lenne egy barátod és egy csaj ráhajtana?
Felejtsd el, találj más hobbit magadnak.
3/3 Pszt! válasza:
Más játékához nem illik nyúlkálni engedély nélkül.
Kérdezd meg a barátnőjét, mit szólna hozzá, ha osztoznátok.
Biztos vagyok benne, hogy eredményes csevej lenne és kitépné a szívedet.
Szóval, ami másé azt nem piszkáljuk!
Akármennyire is tetszik, mert ugye szerelemről nem beélhetünk, amíg nem ismered...
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!