Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Ri*anc lettem?

Figyelt kérdés

Na szoval ugy kezdott ez az egesz hogy tavaly elkezdtem jarni egy fiuval..4honapig jartunk, vele csokoloztam eloszor de nem volt tobb..

Kesobb szakitottunk mert megcsalt es nagyon haragudtam ra de aztan volt az hogy neha egyutt voltunk neha nem..

Aztan kesobb megismerkedten egy fiuval aki tobb baratnomnek is tetszett meg hat nekem is. Elkezdtunk talizgatni o le akart f*kudni de en meg nem mert csak egy honapja ismertuk egymast, de aztan meg*jjazott, meg azt akarta sz*pjam le de en persze nem es aztan otthagyott hogy jo ne kavarjunk tovabb..Nagyon kivoltam keszulve mert egy kicsit bele is zugtam de talalkoztam egy masik sraccal is neki is bejottem meg o is jol nezett ki sm*roltunk parszor de o meg belem szeretett, de viszont van egy masik fiu o 21 most vele kezdodott el valami, vele is sm*rolgattunk meg minden, tegnap meg szinten egy masik fiu hivott el randira...

Tudom hogy ez igy nemlesz jo nem akarok ilyen lenni..

14/L

2015. júl. 14. 19:29
1 2
 11/13 anonim válasza:

Nem vagy az:)

Ettől a 12 évesek durvább dolgokat csinálnak..

15/L

2015. júl. 14. 21:27
 12/13 A kérdező kommentje:

Csak hat ha most visszautasitom azt a fiut aki randira hivott, lehet o az aki mas mint a tobbiek..igazabol kulsore tetszik. De ha meg talalkozgatok mindenkivel aztmondjak rib**c vagyok..

Vagy randizni meg nem bűn?

2015. júl. 15. 00:02
 13/13 anonim válasza:

Ne érdekeljen más vélemnye. R!bancnak tartod magad? Gondolom nem ,akkor nem vagy az! Megújjaztak, és jól esett?! Gondolom igen. Engem is megújjaztak már söt le is feküdtem már a szerelmemmel. És rdekel más vélemnye, nem?!

14/L

2015. aug. 29. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!