Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Ri*anc lettem?

Figyelt kérdés

Na szoval ugy kezdott ez az egesz hogy tavaly elkezdtem jarni egy fiuval..4honapig jartunk, vele csokoloztam eloszor de nem volt tobb..

Kesobb szakitottunk mert megcsalt es nagyon haragudtam ra de aztan volt az hogy neha egyutt voltunk neha nem..

Aztan kesobb megismerkedten egy fiuval aki tobb baratnomnek is tetszett meg hat nekem is. Elkezdtunk talizgatni o le akart f*kudni de en meg nem mert csak egy honapja ismertuk egymast, de aztan meg*jjazott, meg azt akarta sz*pjam le de en persze nem es aztan otthagyott hogy jo ne kavarjunk tovabb..Nagyon kivoltam keszulve mert egy kicsit bele is zugtam de talalkoztam egy masik sraccal is neki is bejottem meg o is jol nezett ki sm*roltunk parszor de o meg belem szeretett, de viszont van egy masik fiu o 21 most vele kezdodott el valami, vele is sm*rolgattunk meg minden, tegnap meg szinten egy masik fiu hivott el randira...

Tudom hogy ez igy nemlesz jo nem akarok ilyen lenni..

14/L

2015. júl. 14. 19:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Értem én, de azt hogy "lefeküdjünk" és hogy "smároltunk", miért csillagoztad ki?
2015. júl. 14. 19:32
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
kikellene akasztani a foglalt vagyok táblát , amúgy igen , ribizli vagy , megujjaznak...
2015. júl. 14. 19:33
 3/13 Férfi15 ***** válasza:
86%
Nem az hogy r*panc lennél csak szimpatikus vagy a fiúknak meg te is kedveled őket de ez így azért túl sok szóval állj le szerintem most egy darabig a pasizással :)
2015. júl. 14. 19:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát mindenképp dönts. Mert remélem nem ígérgetsz minden fiúnak randit. De ha egyszerre több fiút is szeretsz akkor igazából egyiket sem szereted igazán
2015. júl. 14. 19:35
 5/13 A kérdező kommentje:
19:32 azert mert mindig kiadta hogy van benne olyan szo es mar mindent kicsillagoztam amit lehetett :D
2015. júl. 14. 20:02
 6/13 anonim ***** válasza:
3%
Ne a kisfiúkkal kavargassál, hanem egy férfival szexeljél.
2015. júl. 14. 20:04
 7/13 A kérdező kommentje:
De egyebkent nem is ertem mi tortent igy hirtelen ennyi pasi es ahh ilyen soha nemvolt meg ezert nem tudom mit csinaljak..mondjak mindig igent mindenre vagy nemet..igazabol szeretnek mar egy hosszabb kapcsolatot de igy hogy johetne ossze??
2015. júl. 14. 20:04
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Te nyávogtál az este az ablakom alatt?
2015. júl. 14. 20:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha hosszabb kapcsolatot azeretnel akkor valadsz egy fiút es vele talalkozu stb. Es masokkal meg nem. Ilyen egyszeru az egesz :) csupán annyi hogy egy embert valasztasz aki szeret teged es kesz :)
2015. júl. 14. 21:18
 10/13 Kiyoko22 ***** válasza:
Szia! Itt nagy probléma, hogy a fiúk szemében te most könnyen kapható vagy, és erre sokan ugranak is. Ha nem leszel határozottabb, ebből még nagy bajok lehetnek (barátnőm tapasztalatából mondom). Nem nevezlek ribinek,de "lassan" abba a korba érsz, amikor már NAGYON oda kell figyelned a fiúkra magad körül. :)
2015. júl. 14. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!