Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van hogy már nem tetszik?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy már nem tetszik?!

Figyelt kérdés
Régen nagyon szerettem volna hogy járjon velem és nagyon is sokat beszélgetünk minden este héttől éjfélig a mai napig is de már valahogy nem jön be már nem tetszik ez miért van?! És hogy mindig rám ír fb-n és már néha elegem van belőle és ezt hogyan lehetne elmondani neki hogy már nem szeretnék veled beszélni?! válaszotokat előre is köszi

2015. júl. 13. 23:36
 1/6 anonim ***** válasza:
csak sok belőle.. Szüneteltessétek egymást kicsit. Próbáljatok pár napig meglenni egymás nélkül az segíthet. Ezt meg meg tudod beszélni vele, a te barátod nem a mienk :) Csak legyél vele őszinte, az a legfontosabb.
2015. júl. 13. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:
tícsad lefele.
2015. júl. 13. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy, lehet hogy már szószerint "kiverted" (a fejedből). Ha lány, akkor meg lehet hogy kiderült, hogy nem gazdag, és/vagy 25 éves
2015. júl. 13. 23:39
 4/6 A kérdező kommentje:
15 éves srác vagyok de köszi a kommenteket
2015. júl. 13. 23:50
 5/6 anonim ***** válasza:
3-as te egy kretén vagy.
2015. júl. 14. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak szimplán ne válaszolj amikor ír. Vagy ird neki azt mikor ír,hogy bocsi de most nem érek rá.

Szerintem ez a két legegyszerübb mód, de ha nem akarod megbántani mert mondjuk egy osztályba jártok vagy mit tudom én akk néha beszélgess vele, de e közben is légy "távolságtartó"

2015. júl. 14. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!