Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Legjobb haverommal hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb haverommal hogy tudnek osszejonni?

Figyelt kérdés
Mar 4 eve van egy legjobb baratom(en lany vagyok;D) es mindig is helyesnek tartottam de nem tudom megeri e kockaztatni a baratsagunkat. Sokszor nagyon furan viselkedik velem de en ezt normalisnak tudom be(megfogja a kezem, stb). A csaladjaink nagyon szeretik egymast drukkolnak nekunk. Mit tegyek?

2015. júl. 13. 20:02
 1/8 kérdező140 ***** válasza:
Mond el neki de ne úgy hogy szereted hanem hogy kedveled és hogy megpróbálhatnátok egy ideig. 14/F
2015. júl. 13. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nem próbálod meg, sosem tudod meg. Előtte puhatold ki, hogy tetszel-e neki egyáltalán. Ha már legjobb barátod, akkor ártatlan kérdésekkel simán rájöhetsz, hogy jó csajnak gondol-e. És mivel barátok vagytok, biztos jól megértitek egymást, úgyhogy csak arra van szükséged, hogy kérdezz :)
2015. júl. 13. 20:09
 3/8 A kérdező kommentje:
koszi😊 de milyen kerdesre gondolsz? ezt hogy lehet ugy hogy ne aruljak el semmit?
2015. júl. 13. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát például mondod, hogy "xy megjegyezte, hogy szerinte szép lány vagyok, te mit gondolsz erről?" vagy valami hasonló :D
2015. júl. 13. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát mondd neki egyszercsak, hogy jajj olyna csúnya vagyok - csúnyának érzem magam. Úgyis elkezdi mondani, hogy jajj dehogyiiis. Visszakérdezel "biztoooos? :( mééér biztoooos? :(" :D
2015. júl. 13. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát velem hasonló dolog történt pár éve. 3 éve voltunk legjobb barátok, és egyszer csak úgy ébredtem fel, hogy többet akarok. Elmondtam neki egy buliban, és ő azt mondta próbáljuk meg. Nem egészen 2 hónapot jártunk. Egyszerűen nem működött. Furának, és kínosnak éreztük az egészet. Többször is átbeszéltük, de nem ment. Szakítottunk, és fél évig nem beszéltünk. Nemrég újra találkoztunk, és már nem voltunk olyan barátok mint régen. Rettenetesen bánom. Csak akkor mondd el neki, hogy mit érzel, ha biztos vagy benne hogy működne a dolog. A baráti kapcsolat teljesen más, még akkor is ha néha ölelkeztek és megfogja a kezed. (velünk ugyanez volt).

22/L

2015. júl. 13. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is mond el ha nem vagy biztos benne, mert lehet hogy egy életen át bánni fogod hogy nem tettél meg mindent. Így legalább tudni fogod hogy nem rajtad múlt hogy ha nem jött össze . Én szurkolok nektek. Sok sikert :)
2015. júl. 13. 20:46
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek rendesek vagytok:))
2015. júl. 16. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!