Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem ír vissza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés
A fiúmmal -most hogy megjött a nyári szünet- csak facebook-on tudunk egymással beszélgetni. Mikor elkezdtünk járni, kb. 2 hónapja. Az elején nagyon cuki volt, nagyon sok szivecskét írt nekem, meg azt hogy "szeretlek", meg minden. Aztán egy idő után ezeket elhagyta, úgy kellett kérni, hogy küldjön nekem szivecskét. Mostanában meg írhatok neki akármit, még azt is hogy kiugrok az ablakon, akkor is csak annyi van, hogy "Látta". Rengeteget kérdeztem, hogy mi van vele, miért nem ír, meg hogy szeret-e még. Tudja, hogy nagyon szeretem, és hogy nagyon hiányzik. Azt is nagyon jól tudja, hogy már vagdostam magamat miatta. Miért nem ír vissza szerintetek? :(

2015. júl. 13. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos szeret ha neked kell mondanod neki hogy mit írjon
2015. júl. 13. 17:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
lehet rájött, hogy őrült vagy és nem mer veled szakítani, nehogy vmi baromságot csinálj.
2015. júl. 13. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Biztos szeret ha neked kell mondanod neki hogy mit írjon
2015. júl. 13. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Hogy Thanatos szavaival éljek. "Engedd el." És ne csinálj semmi butaságot. Bár írtad, hogy már megtetted... Egy fiú vagy lány sem ér annyit, hogy kárt tegyél magadban.
2015. júl. 13. 18:30
 5/8 kérdező140 ***** válasza:
Szerintem szeret még csak kell neki egy kis távolság am valaki másért ne vagdosd magad nem ér annyit. Ha meg nem szeret akkor találsz mást.14/F
2015. júl. 13. 19:31
 6/8 anonim válasza:

Ne panikolj mert minden ember megy at ilyen elutasitason. Minden csak attol fugg hogy viseled. Ird meg neki vagy csak tegy ugy mint aki tudod milyen vagany csaj vagy. De hidd is el magadrol 100%ban . Es meglatod milyen jo eredmenye lesz. Legyen jo kedved hogy ezt akar ö is erezze pl. ha vmikor irsz neki. Ezert te kell tegyel.

Puszi 26 L (kivancsisagbol beneztem a tini parkapcsolatokba) enis vagdostam magam de rajottem hogy mindig akkor hozom a legjobb dontest mikor jo a kedvem

2015. júl. 13. 20:18
 7/8 valkoka2000 válasza:
Szia figyelj velem ugyan ez volt csak èn fiú vagyok. Nekem a barátnőm azzal nyagatott hogy nem irok visza neki de èn vagy nem voltam olyan lelki álapotban hogy vele kulturáltan beszèlni vagy nem volt időm valami ok miatt. De az elejèn teljesen bele voltam habarodva annyi szivet küldtem neki hogy azt már fáj számolni. Ez az egèsz 1 ève törtènt. 12/F
2015. júl. 13. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mi a helyzet, hogy van-e valami baja veled, hogy jól van-e, ilyesmi. Lehet, hogy hiányzol neki, csak a magányában bezárkózik. Az is lehet, hogy nem is vagy már fontos neki. Légy nyitott feléje, de ha azt látod, hogy nem kezel fontosnak, nem is akarja megbeszélni, hogy mi van, vagy kimondja, hogy már annyira nem számítasz neki, akkor meg határozottan mondd meg neki, hogy akkor ennyi volt!
2015. júl. 14. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!