Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek, hogy senkinek se fáljon?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval még tavaly nyáron, és megszerettem...de nagyon messze lakik, és nem valószínű, hogy láthatom..de közben év eleje óta járok egy fiúval, aki közelebb lakik hozzám, és azóta jó minden, rendes fiú, csak a másik, akik messze laki sokszor eszembe jut, letiltottam fészről, hogy ne beszéljünk, soha nem mondtuk ki, hogy szeretlek, pedig mindketten érezzük, tudom! De barátomat sem akarom megbántani, és megcsalni, mert ritka az ilyen fiú, visszont a másik sokat segített abban, hogy ilyen legyek...és mivel ő nem hisz Istenben össsze is vesztünk..Oldjam fel, és beszéljünk tovább? Vagy?2015. júl. 13. 09:53
1/4 anonim válasza:
Vagy?? Szerintem nagyon sürgősen gondolkodj el ezen a FÁLJON szavunkon :D
Szerintem nem szép dolog,hogy a barátod csak egy pótlék neked,akit most éppen előhúztál a zsebedből. Amúgy,ha azt akarod,hogy ne fájjon a barátodnak,hagyd el most azonnal!Sokkal jobban jár,ha te nem használod tovább papírzsepiként a könnyes szemeidre!Aztán a másik gyerekkel meg vagy alakul vagy nem!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem pótlék, mert mindennél jobban szeretem! És ő is engem, érzem, csak lelkiismeretfurdalásom van a másik miatt..őt nem szeretem úgy, mint a barátomat.
2015. júl. 13. 10:10
3/4 anonim válasza:
A fáljon nem tudom mit jelent, de létezik egy magyar szó a fáj, amit úgy ragozunk h fájjon. :)
4/4 A kérdező kommentje:
elírtam...én is ember vagyok, hibázhatok! :(
2015. júl. 13. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!