Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok, de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok, de nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve szerelmes vagyok egy lányba iszonyatosan. Hozzá kell tennem ezelőtt még sose voltam. Ő ezt nem tudja ,de sejtheti legalábbis azt talán ,hogy tetszik, egy éve melóban ismertem meg. A gond ,hogy ő egy évvel idősebb ,mint én ,de évfolyamtársam ,mert én nem vagyok év vesztes, viszont nem egy iskolába járunk. Nem tudom mennyit számít-e egy év? Azt sem tudom eldönteni ,hogy tetszek e neki ,vagy sem csak "játszadozik" velem vagy ő maga sem tudja. Írogat a képeimhez ,de mikor én hívom el valahova ,akkor talán vagy nem tudja ,vagy majd ír.. egyátalán nem tudok rajta kiigazodni na ,de szinte sosem ír. Voltunk már együtt itt ,ott ,de igazán kettesben sajnos nem. Persze néha igen melóba ,de úgy különösebben "randin" nem. Neten flegma velem sokszor ,meg mintha nem is érdekelném ,de élőbe sokkal másabb. Volt már olyan ,hogy csinált nekem szendvicset és hasonló kedvességek. Nagyon szép lány ezért szerintem kb. válogathat a fiúk között ,meg sokan oda vannak érte ,noha kétlem ,hogy annyira ,mint én. Eleinte ő hívott ide-oda ,de akkor még annyira nem foglalkoztam vele. Szerintetek mi tévő legyek? Hívjam el valahova és konkrétan mondjam meg neki ,hogy kettesbe el szeretnék vele menni valahova? Vagy mondjam meg neki mit érzek? Egyszerűen nem tudom elfelejteni. Sokat gondolkoztam azon is, hogy kiírjam-e ide ,de végül rávettem magam. Viszont félek az elutasító választól és nem akarom elbaltázni. Volt már előtte is barátnőm ,igaz nem hosszútávú kapcsolat. Így még sosem éreztem senki iránt. Lehet kicsit nyálas ,de ezt érzem. Vagy akár abban is tanácsot adhatnátok ,hogy hogyan felejtsem el? Egy másik lány? De igazából nem akarom elfelejteni ,nekem ő kell. Nem azért ,hogy magamat fényezzem ,de tudom magamról ,hogy nem nézek ki annyira rosszul ,viszonylag értelmes is vagyok ,edzek ,de lehet ,hogy neki így is kevés lennék. Egyszerűen imádok rá gondolni ,az együtt töltött percekre ,de egyben utálok is ,mert nagyon hiányzik. Nem lakik messze tőlem szerencsére. Teljesen tanácstalan vagyok. Segítsetek. Értelmes segítőkész válaszokat várok ,nem fikázást és ilyenek. Aki tényleg segít annak nagyon köszönöm előre is ,mert ez így nem pálya :(. F/16

2015. júl. 13. 01:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el kettesben valahova. A lényeg igazából az, hohy ne zúdítsd rá egyszerre az érzelmeidet. Ha ennyire szereted, ne keress másikat, semmi értelme. Egy év szerintem nem sok, nem hiszem, hogy emiatt állna/bukna a helyzeted, vagy, ha.igen, akkor az a lány nem érdemel meg téged. Amúgy meg az elutasítástól, mindenki tart, de ha nem próbálod meg lehet, hogy egy nagyon szép kapcsolatot szalasztasz el. Legyél vele kedves, aranyos, lepd meg valami aprósággal (nem tudom mit dolgoztok, de mondjuk ha együtt esztek és tudod, hogy szereti mondjuk a csokis muffint akkor lepd meg vele, vagy valami.ilyesmi). Add önmagad. Én drukkokok ^^
2015. júl. 13. 02:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát kimondhatatlanul szeretem ,de nem tudom miért. Köszönöm a válaszod =), én is azt gondoltam legjobb megoldásnak ,hogy valamelyik nap felhívom és megmondom ,hogy márpedig szeretnék vele találkozni kizárólag kettesben ,hogy kicsit vegye a célzást és ha nemet mondd akkor hagyom az egészet.
2015. júl. 13. 03:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Még jöhetnek ötletek :)
2015. júl. 14. 01:31
 4/7 anonim válasza:

Legyetek ketesben, hívd el valahova, mond meg neki h tetszik neked, ha te is neki, akk hajts rá majd, ha jobban megismered, mondmeg neki, h szereted.

1 év nem a világ vége, én is igy voltam vele, de már 2 hónapja együtt vagyunk

2015. júl. 15. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:
HONNAN TUDOD HOGY MÁS NEM SZERETI ANNYIRA? Na? HONNAN?
2015. júl. 15. 23:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom:)
2015. júl. 16. 01:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem élőben hívd el és mondd meg neki, hogy kettesben szeretnél vele találkozni. A kizárólag szót én kerülném, mert erőszakos kifejezés. Ha mégis másokkal jön, az egy jelzés, amit illenék tudomásul venni. A nem tudom, meg majd szólok, stb. az blabla. A nem válasz is válasz. Kitérő válasz esetén rákérdezhetsz, hogy mi a gond, és akkor vagy mond valamit, vagy nem, de akkor erre már tudsz reagálni.

Vannak, akik nem tudnak nemet mondani, vagy egyszerűen nem akarnak megbántani, vagy csak szimplán kedveskedni akarnak, de nem akarnak semmit.

2015. júl. 16. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!