Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, de nem tudom mit tegyek?
Legyetek ketesben, hívd el valahova, mond meg neki h tetszik neked, ha te is neki, akk hajts rá majd, ha jobban megismered, mondmeg neki, h szereted.
1 év nem a világ vége, én is igy voltam vele, de már 2 hónapja együtt vagyunk
Szerintem élőben hívd el és mondd meg neki, hogy kettesben szeretnél vele találkozni. A kizárólag szót én kerülném, mert erőszakos kifejezés. Ha mégis másokkal jön, az egy jelzés, amit illenék tudomásul venni. A nem tudom, meg majd szólok, stb. az blabla. A nem válasz is válasz. Kitérő válasz esetén rákérdezhetsz, hogy mi a gond, és akkor vagy mond valamit, vagy nem, de akkor erre már tudsz reagálni.
Vannak, akik nem tudnak nemet mondani, vagy egyszerűen nem akarnak megbántani, vagy csak szimplán kedveskedni akarnak, de nem akarnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!