Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetek szerelmes anelkul...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek szerelmes anelkul hogy "pillangozna a gyomrom"?

Figyelt kérdés
Egy hónapja van baratom.minden tökéletes ugy érzem hogy szerelmes vagyok..de nem pillangozok.:D masnal is van ez igy?:D létezik hogy ez nelkul is o a nagy o?:D (tudom hogy egy honap utan ezt nem lehet megmondani de remenykedek hogy mas is jar hasonlo cipőben) ertelmes válaszért termeszetesen meg a zold.:)

2015. júl. 12. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem gond :) Attól még szerethetitek egymást. Nekem spec nagyon rég volt olyan hogy úgy éreztem "pillangók akarnak kitörni a hasamból", de valahogy nem is hiányzik az az érzés.
2015. júl. 12. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
smároláskor felemeled az egyik lábadat? mert ha nem, akkor nem ő az igazi.
2015. júl. 12. 18:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Hat smarolaskor szükségem van mind a két albamra..meg lábujjhegyen is alig érem fel..ezt nem tudom..:D
2015. júl. 12. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
akkor nem vagy szerelmes sajnos, csak fellángolás.
2015. júl. 12. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális:))
2015. júl. 12. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nézd, ha felmerül benned a kérdés, hogy szerelmes vagy-e, akkor biztos hogy nem vagy szerelmes sajnos. Hidd el, ha szerelmes leszel egyszer, akkor eszed ágában sem lesz megkérdezni, hogy az vagy-e, mert tudni fogod pontosan. Nem, valószínűleg nem ő a nagy Ő, de ettől függetlenül legyél vele, ha jól érzed magad a társaságában. Pár hónapig biztos jól el lesztek, aztán szimplán megunjátok egymást.
2015. júl. 12. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
ha nincsenek pillangók és kellemes görcs mikor hozzád ér, vagy veled beszél stb stb, akkor veszettfejszenyele
2015. júl. 13. 16:47
 8/8 SV. 0518 válasza:

Lehet. Nekem a fejem szokott fájni. :D

De amúgy igen. Tényleg teljesen normális

2015. júl. 14. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!