Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy fiuba, es sosem voltam ennyire szerelmes meg.. barmit megtennek, hogy az enyem lehessen. Es en ezt kozoltem vele, mivel nem birtam tovabb magamban tartani. Azt mondta, hogy igazabol nem tudja mit eerez, mert par napja ugy beszeltunk, mintha egy par lennenk.

Szerintetek mit tegyek? Nem akarom elvesziteni.(mas orszagban lakik)

2015. júl. 12. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:
mondd azt neki, hogy terhes vagy, pár hónapot lehet, hogy nyersz.
2015. júl. 12. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem semmikép ne hazudd neki,hogy terhes vagy.Előbb utóbb úgyis kiderülne,hogy hazudtál és akkor biztos meghatagudna rád.Inkább próbálj vele beszélni,és tegyél annak érdekében,hogy belédszeressen.Remélem segítettem.Sok sikert!!:)
2015. júl. 12. 19:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! 13 evesen nem akarok terhes lenni😂es semmi sem volt meg koztunk,tehat..
2015. júl. 12. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!