Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor kéne "elkezdenem"?
Figyelt kérdés
Még soha nem volt barátom nem csókolóztam csak puszit adtam de az is csak ilyen "játékoknál " volt az osztályomból már mindenkinek volt barátja meg stb. a jövendő iskolámban meg még többen lesznek az ilyenek és nem leszek ez miatt számkivetett sem egyébként 14 éves lány vagyok és még egy aprócska kérdés nektek mikor volt először barátotok ? előre is köszönöm a válaszokat :)2015. júl. 9. 12:32
1/8 anonim válasza:
17 éves vagyok és még mindig nincs... Ja de még is van, kint áll az udvaron a yamaha r8-am
2/8 anonim válasza:
Nekem se volt még , majd ha megtalálom a nagy ő-t akkor de addig van időm :D 14/f
3/8 anonim válasza:
Nekem először ebben az évben, de kettő is. Az egyik szerencsétlen kapcsolat lett, de hát kellett tapasztalatszerzésnek az is...A másodiknál én jártam rosszul. 15(lassan 16)éves vagyok és már nem szűz..
4/8 anonim válasza:
Majdnem 17 éves koromban jöttem össze barátommal, akivel azóta is együtt vagyok. Persze beszóltak, leszbikusnak néztek, kívülálló voltam emiatt, de akkor sem voltam nyitott a pasizásra és a "modern női" létre - ahogy most se. Mindenkinek maga dolga, hogy mikor kezdi egyébként. Javaslatos akkor, ha már elég érett vagy szellemileg, érzelmileg, na meg persze testileg is. De ne mi mondjuk már meg...
5/8 anonim válasza:
Nekem sem volt még, de szerintem ezzel a dologgal nem érdemes sietni.Jövőre én is új suliba megyek és nem valószínű, hogy szeptemberig összeszedek egy srácot, de nem baj :D Ha meg valaki majd megkérdezi, vállald fel büszkén: "Nem, nekem még nem volt barátom, de nem is akarom elsietni, mint a mai lányok" Ennyi! :D Lehet hülyének néznek, de ez az ő bajuk. :P
6/8 anonim válasza:
nekem 13 évesen volt először de nevetségesen komolytalan volt::D szóval ne siess el semmit szerintem:)
7/8 anonim válasza:
16 vagyok még senkim sem volt szóval nem vagy lemaradva:)
8/8 anonim válasza:
#7 - 2,5 évvel ezelőtt (16 évesen) még úgy éreztem, hogy nagyon le vagyok maradva, de ahogy észre veszem - szerencsére - nem csak korábban, de vannak, akik később "kezdik el". Csak így tovább! Mindenki a saját tempójában, nem kell semmit se elsietni - no de persze félni se tőle! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!