Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mikor kéne "elkezd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor kéne "elkezdenem"?

Figyelt kérdés
Még soha nem volt barátom nem csókolóztam csak puszit adtam de az is csak ilyen "játékoknál " volt az osztályomból már mindenkinek volt barátja meg stb. a jövendő iskolámban meg még többen lesznek az ilyenek és nem leszek ez miatt számkivetett sem egyébként 14 éves lány vagyok és még egy aprócska kérdés nektek mikor volt először barátotok ? előre is köszönöm a válaszokat :)

2015. júl. 9. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
17 éves vagyok és még mindig nincs... Ja de még is van, kint áll az udvaron a yamaha r8-am
2015. júl. 9. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem se volt még , majd ha megtalálom a nagy ő-t akkor de addig van időm :D 14/f
2015. júl. 9. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem először ebben az évben, de kettő is. Az egyik szerencsétlen kapcsolat lett, de hát kellett tapasztalatszerzésnek az is...A másodiknál én jártam rosszul. 15(lassan 16)éves vagyok és már nem szűz..
2015. júl. 9. 12:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem 17 éves koromban jöttem össze barátommal, akivel azóta is együtt vagyok. Persze beszóltak, leszbikusnak néztek, kívülálló voltam emiatt, de akkor sem voltam nyitott a pasizásra és a "modern női" létre - ahogy most se. Mindenkinek maga dolga, hogy mikor kezdi egyébként. Javaslatos akkor, ha már elég érett vagy szellemileg, érzelmileg, na meg persze testileg is. De ne mi mondjuk már meg...
2015. júl. 9. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Nekem sem volt még, de szerintem ezzel a dologgal nem érdemes sietni.Jövőre én is új suliba megyek és nem valószínű, hogy szeptemberig összeszedek egy srácot, de nem baj :D Ha meg valaki majd megkérdezi, vállald fel büszkén: "Nem, nekem még nem volt barátom, de nem is akarom elsietni, mint a mai lányok" Ennyi! :D Lehet hülyének néznek, de ez az ő bajuk. :P
2015. júl. 9. 13:19
 6/8 anonim válasza:
nekem 13 évesen volt először de nevetségesen komolytalan volt::D szóval ne siess el semmit szerintem:)
2015. júl. 9. 13:56
 7/8 anonim válasza:
16 vagyok még senkim sem volt szóval nem vagy lemaradva:)
2015. júl. 13. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 - 2,5 évvel ezelőtt (16 évesen) még úgy éreztem, hogy nagyon le vagyok maradva, de ahogy észre veszem - szerencsére - nem csak korábban, de vannak, akik később "kezdik el". Csak így tovább! Mindenki a saját tempójában, nem kell semmit se elsietni - no de persze félni se tőle! :)
2015. júl. 13. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!