Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
egy fiu akivel baratsagnak indult az egesz,egyik bucsuzaskor felig szajra adott puszit.Kerdeztem tole hogy ez most mi,de azt mondta,hogy veletlen volt..par nap mulva megint felhoztam ezt neki(kisse veszekedtunk is ezen)es azt mondta "megsem huztad el a fejedet.." meg,hogy csak azert mondta,hogy veletlen volt,hogy ne veszekedjunk ezen es ne oljem meg,aztan a kovetkezo percben mar ezt teljesen letagadta.
Akkor ez most mit jelent?
2015. júl. 9. 08:07
1/11 anonim válasza:
Tetszel neki és csak kiváncsi volt hogy mit szolsz ha "véletlen" elcsuszik :D
2/11 A kérdező kommentje:
igen?😱😨
2015. júl. 9. 08:14
3/11 anonim válasza:
hat igen :D
legalább is szerintem :D
4/11 anonim válasza:
Igen, tetszel neki, kíváncsi volt, hogy reagálsz, de te nem jól fogadtad.
6/11 A kérdező kommentje:
az igaz,hogy rosszul fogadtam,de utana en mondtam neki,hogy inkabb oleljuk meg egymast,mert nekem nem fekszik ez a "puszi mindenkinek mindig" dolog.Es azt mondta,hogy az oleles sokkal intimebb,es azota olelgetjuk egymast 😂
2015. júl. 9. 08:42
7/11 TallandThin Boy válasza:
És te nem akarsz többet tőle mint barátság? Mert a sztoriból úgy tűnik, hogy ő igen.
8/11 A kérdező kommentje:
De tobbet szeretnek.
2015. júl. 9. 12:39
9/11 anonim válasza:
Akkor mit szarakodsz ennyit?
A helyedben már régen............................
10/11 A kérdező kommentje:
Regimodi vagyok,kozeledjen o felem,ne en,termeszetesen en is kozeledtem picit,de ha nem ugy kedvel..akkor nem tudok mit csinalni.Kerdeztem mar tole hogy mit szeretne,de semleges valaszt kaptam.Es mostansag furan viselkedik
2015. júl. 10. 13:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!