Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek? (a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flóra 12 kérdése:

Szerintetek mit tegyek? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam akinek már régóta tetszem de én nem tudom hogy viszonyuljak hozzá.Egyik percben figyelmes és kimutatja hogy tetszem neki a másikban pedig szemétkedik.Eléggé lányosnak nevelték de előttem nem ilyen.A többiek cikiznek hogy hogyan kezdhetnék vele hiszen lányos.Próbáltam többként tekinteni rá mint barátra de belefáradtam az ingadozásaiba.Egyébként jó barátok vagyunk és nem szeretném ha ez odaveszne.Mondjam meg neki hogy nem lesz több számomra egy jó barátnál?Ha igen hogyan tegyem meg hogy ne bántsam meg?
2015. júl. 5. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:

mindenképp megfogod bántani és a barátságotok hónapjai meg vannak számlálva :D

lehet akármilyen jófej a fiú, ha valakibe beleszeretsz nincs visszaút, kivéve ha talál magának más lányt ,de akkor meg ő fogja érdekelni és már nem te. Legalábbis írásodból ítélve, még általános iskolások vagytok, max középsuli első osztály. Ha tényleg szereted ezt a fiút, akkor ne a többiek cikizése legyen a döntő tényező!

2015. júl. 5. 17:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2015. júl. 5. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanezt eltem meg meg alatalnos vegen ... igaz, a srac nem volt "lanyos" , de furan viselkedett. Egyszer igy, egyszer ugy. Konnyu mondani, de igaz: az ido mindent eldont, rendbe hoz.Ne hamarkodd el. Vagy ha ugy erzed, mondd el neki .. lehetoleg ugy, hogy ne bantsd en ne band meg.
2015. júl. 6. 23:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!