Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a legjobb lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb lány barátomba! Velem is megtörtént az amit nem szerettem volna, ahányszor találkozok vele mindig mély benyomást tesz és a vele eltöltött idő után van egy álmatlan éjszakám ami azzal telik, hogy "elfelejtsem" őt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Félek,ha elmondom mindennek vége.
2015. júl. 5. 12:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi , amit leírtál abban van igazság , szerintem is maradok egyenlőre a "barát" szerepben és majd meglátom ,hogy mi lesz. :) Köszi mindent . :)
2015. júl. 5. 16:36
 12/12 anonim válasza:
Anno en is feltem hogy mindennek vege lesz. es igy is lett. De szerintem ember fuggo, tehat proba szerencse. Ha elveszted akkor meg legyel azon hogy visszaszerezd, legyel eros, tarts ki! Allj ele es mond a szemebe hogy kell a baratsaga. Mond, hogy nem akarod elvesziteni azert mert elmondtad neko. A tobbi marcsak rajta mulik.
2016. máj. 16. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!