Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki? Utálni fog?
Figyelt kérdés
Barátommal 2 hónapja ismerkedtünk meg.
Az első találkozás baráti volt,csak beszélgettünk,barátkozni akartam.
Ő 19 éves én pedig 15,de akkor azt mondtam neki,hogy 17 vagyok,hülye voltam,nem is értem miért.. azt hittem ha elárulom az igazi koromat nem akar majd velem barátkozni vagy ilyesmi...
Azóta egyre többször találkoztunk,szerelmesek lettünk egymásba.
Ma átjön hozzánk,szüleim is itthon lesznek,és elfognak vele beszélgetni,akkor kiderül az igazság nagy valószínűséggel .. Nagyon szeretem,de nem mertem megmondani neki az igazat,félek szakít velem vagy megutál...
2015. júl. 3. 14:49
1/7 anonim válasza:
Hazudtál neki....ezért tuti megutál,mindörökre
2/7 A kérdező kommentje:
:(
2015. júl. 3. 14:55
3/7 anonim válasza:
Drága kiscsillag. Légyszíves nem parázni és elmondani neki az igazat. Szépen felvezetve és akkor nem lesz probléma. Egyébként ismerkedni hülyeség úgy hogy füllentéssel kezded, de ha már sikerült, akkor még az elején nem árt tisztázni. Nem nagy durranás. Ide leírtad az okot, ha kérdezi, egyszerűen mond el neki, hogy figyi, tetszettél és nem akartam, hogy talán ez miatt ne jöjjön össze az, hogy jobban megismerjük egymást. Ennyi. Ha tényleg tetszel neki, és érez valamit irántad, akkor meg fogja érteni. Amiért hülyeség volt füllentéssel indítani a dolgot, az az, hogy mást vár elé egy 19 éves srác egy 17 éves lánytól ha komolyabbra fordul a dolog, mint egy 15 évestől, legalábbis ha gondolkodik is és odafigyel a leányzóra. De ismétlem, ha a kölcsönös tisztelet és szeretet meg van ez nem lehet probléma. Elpuskázni akkor tudod csak, ha tovább füllentesz (esetleg nem is csak ebben) és a bizalmát elveszíted ez miatt. A szeretet és minden kapcsolat alapja a bizalom. Ha két ember bízik egymásban, akkor nem kell magyarázkodni, mert felesleges egy stabil kapcsolat bármit kibír amíg van bizalom.
4/7 anonim válasza:
Még annyi, mert írod a szüleiddel is találkozni fog. Nos nem ártana elmondani nekik, hogy pontosan hogyan is történt az megismerkedésetek ezzel együtt szólni nekik, arról, hogy füllentettél is. Lehet kicsit le fog tolni anyud, de ezen már nem tudsz változtatni. Viszont ne akkor derüljön ki a srác számára és a szüleid számára, hogy mi történt amikor megismerkedtetek, mert az viszont elég nagy gubanc lesz. Kínos, nem kínos itt az ideje tisztázni a dolgot. De nyugi, ha tényleg szeret a srác, nem lesz probléma. Meg fog lepődni, de ezért ha szeret biztosan nem szakít majd veled. Mi oka lenne rá. Mindenki hibázik, de itt az ideje feltárni az igazat, mert ez után már tuti késő lesz.
5/7 anonim válasza:
én csak azt nem értem, hogy miért hazudtál neki?
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg fogja érteni,ne aggódj.De máskor azért ne tegyél ilyet.:)
f
7/7 anonim válasza:
Hát, még találkozz a látogatás előtt vele, vigyél neki sütit (az mindig meglágyítja a férfi ember szívét), és mond el neki. Előbb-utóbb úgyis megtudja, de így legalább normálisan megbeszélhetitek a dolgokat, bármi is legyen a végkifejlete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!