Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha egy 20 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egy 20 éves azt mondta, hogy nem tudja, hogy hogy fog tudni élni nélkülem?

Figyelt kérdés
14 vagyok, és elég régóta hajt rám, hagytam is nekem ezt-azt, de most úgy döntöttem, hogy legyen ennek vége, de ma írt egy olyan üzenetet, hogy nem tudja elképzelni a napjait nélkülem, vagy a tudatot, hogy teljesen lezárjuk azt, ami köztünk van. Komolyan gondolja?
2015. júl. 3. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:

"Komolyan gondolja?"

Nem számít.

Ne fogllakozz vele. Élj ahogy neked jó.

2015. júl. 3. 09:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
komolyan az ilyen 20 évesek betegek... am csak dugni akar..
2015. júl. 3. 10:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak beszéli a hülyeséget, dehogy is ne tudna nélküled élni.. ugyan már. Dehogy nem tudna nélküled lenni Csak nem akar "elveszíteni" (bármit is jelentsen ez..) meg azért elég megalázó lehet, hogy egy 14 éves kidob :D

Amúgy meg szerintem nem teljesen normális, hogy egy 20 éves kölyök egy 14-éves kislányra hajt.. komolyan, én nem tudnám elképzelni magamat egy 14-évessel.

Nyugi, túl fogja élni...

20/F

2015. júl. 3. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!