Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódik hozzám de nemérez semmit?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel összebarátkoztam már elèg rég, egyszer összejöttünk de nemtartott sokàig.Majd ujra barátok lettünk jobban mint régebben.Egyszer szó eset a csókról azt mondtam neki h megcsókolnám, tudom h van barátja de ô azt mondta nekem h elég jól csókol meg h nem tart vissza stb de azért próbáljam ink nem megtenni, vagyis h ne tegyem meg most.Majd azt mondta h csak fizikalag vonzódom-e hozzá mondtam neki h nemcsak úgy, majd azt mondtam h érzelmileg is de már nem tetszik annyira, ô is pont ezt mondta majd azt mondtam h sajnálom ezt a dolgot h csak barátság lehet közöttünk, ô is mondta h igazából ô is sajnàlja.2015. júl. 3. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!