Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek baj, hogy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj, hogy ilyen vagyok?

Figyelt kérdés
nem vagyok beteg, de nekem azt szokták mondani, hogy nem illik a 170 centimhez az, hogy 50 kg vagyok, ha járnátok velem, nketek baj lenne?(lány vagyok)

2015. júl. 2. 22:59
 1/9 TallandThin Boy ***** válasza:
Miért ne illene? Úristen.
2015. júl. 2. 23:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne vele baj:)
2015. júl. 2. 23:09
 3/9 A kérdező kommentje:
köszike a válaszokat
2015. júl. 2. 23:12
 4/9 anonim ***** válasza:
175cm vagyok 60kg , én is vékony vagyok , örülnék hogy ilyen magas de ilyen vékony lenne a csajom
2015. júl. 2. 23:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Nyugi, meg értelek :)

Engem folyton baszogatnak az orvosok :D

De mar próbálom leszarni a hulyesegieket, nem tudjak felfogni, hogy ez genetika...

Es van orvos ismerősünk, aki latja, hogy mennyit eszem es azt is latja, hogy nem hizom :'D

Meg ha 1 tábla csokit eszem se :D

Es 7 évig folyamatosan Kosaraztan, es néha meg mellette lovagoltam, kangoo-ztam, fallabdaztam

Szoval nem fogok hizni :D

Es a fogszabi is itt van, ami miatt volt, hogy nem tudtam enni 1 hétig ( vagyis csak folyékonyat :'D )

De ezt a kórházban nem hittek el :'D

15/L

153-155 cm , 39 kg :'D

2015. júl. 2. 23:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Annyi még épp nem túl vékony... Különben ha nem divatból, hanem a saját adottságai miatt vékony-vastag valaki, tud szép lenni. De semmiképp sem lehet lehordani, hogy mennyire nem jó.
2015. júl. 2. 23:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszike
2015. júl. 2. 23:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ,ha már járnánk akkor nem zavarna.

Bár amúgy se zavarna ,mert én 20 éves fiú létemre vagyok 60 és 180-at éppen hogy csak súrolom.

Ez már azért sokkal zavaróbb ,de én elkezdtem edzeni ,hogy valami ragadjon is rám.

Annyit tudnék javasolni ,ha esetleg nem sportolnál ,hogy sportolj és akkor ezekkel az adottságokkal sose lesz bajod.

2015. júl. 2. 23:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek
2015. júl. 3. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!