Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő vs. Pasi. (barátnő szemszög) What sould I do?
Na szóval, igen ennél hülyébben nem tehettem volna föl a kérdésemet, erre már rájöttem.
Arról lenne szó, hogy a legjobb barátnőm (nevezzük E-nek) összejött egy fiúval (B) már olyan 8 hónapja. Azóta mindig volt belőle probléma/veszekedés, mert olyan a természetem, hogy megpróbálok mindig valamiből viccet űzni és mikor egyszer beszélt a pasijáról, mint mindig (igen idegesít ha róla van szó mert nem bírom a fejér) elhagyta a számat pár még enyhébb vicc és besértődött és összevesztünk... és ez többször is lejátszódott... de most, hogy elballagtunk általánosból már nem fogunk találkozni szinte sose, de ők meg bármikor (osztálytársak lettek, hipp-hipp hurrá ><).
múltok (1 héttel ezelőtt) hívott hogy beszélgessünk skypen, de nem tudtam menni mert egy olyan ismerősömmel beszéltem aki alig szokott fent lenni és még találkozni se tudok vele és nem mentem. ezt még elrendezte nekem ismerősöm mert ment vele, de most hogy én hívtam azt mondta hogy nem és természetemnél fogva elkezdtem eljátszani amit múltkor játszott, mivel a pasija miatt már nem először csapja rám a telefont (vagyis most még beszélni se kezdtünk el). éééés most megint összevesztünk ezen.
mikor együtt 3an megyünk el valahova meg rohadtul kényelmetlenül érzem magam mert megyünk az utcán 5 lépés után megállnak oszt 1 percig csókolóznak és csodálkoznak hogy nem várom meg őket (mint anyám a boltban, lép egyet oszt leáll 5 percig lesni a ruhákat xd)
és akármit mond akárhogy békülünk/békültünk ki, mindig zavar, de rohadtul. nem vagyok irigy hiába mondja bárki is, mert engem rohadtul nem érdekel a szerelem (még).
na röviden ennyi lenne... ha elkezdeném a többit mondani lemegy a nap és még elmondani se merem ezeket neki mert 1.félek hogy megsértődik és többet nem beszélünk egymással :'( 2. nem vagyok az a szívemet kiöntős típus.
Mit tudnék csinálni, hogy továbbra is barátok maradjunk és ne nagyon vesszünk össze?
pls senki ne nézzen hülyének :P
Köszi,most emiatt beugrott egy Nirvana szám! :D
Kérj bocsánatot és mondd meg,hogy nem rossz szándékkal tetted.
Csináljatok egy csajos napot!
este volt, fájt a fejem és kimaradt egy 'h' betű, nem nagy ügy :P nem menőzök vele csak így jobban hangzott, mint magyarul :P
köszönöm a válaszokat :)
megpróbálok akkor nem ott lenni mikor együtt vannak, de ha jövőre sülve-főve együtt lesznek, akkor nem tudom hogy fogom megoldani, hogy akkor beszélgessek vele mikor nincs ott B, de próba szerencse :D
bocsánatot már nagyon sokszor kértem tőle a hülyeségek miatt, de mindig jön egy másik hülyeség :( (bár még azon is kiakadnak, ha kisbetűvel írom a másik nevét a nagy pötyögésem közepette)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!