Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír? Baj ha én kezdem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe szerelmes vagyok.KB.1 hónapja kiderült,hogy ő is belém.Nem beszéltünk erről(hogy járjunk-e)mert nem akartam kapcsolatot,de attól még szerette volna ha egy jó barátság kialakul és később akár összejöhetnénk.
Élőben nem nagyon beszéltünk még,viszont amíg még volt suli addig minden nap(snapchaten és viberen)beszéltünk.Ő nyolcadikos volt szóval elballagott.Szeretném vele tartani a kapcsolatot és szerintem ő i.
Szerintetek baj ha legtöbbször én írok neki,én kezdeményezem a beszélgetést?Ő is szokott írni,meg képet küldeni de legtöbbször nekem kell megindítani a beszélgetést.
Azért nem ír mert nem akar velem beszélni?
13/L
2015. jún. 29. 21:25
1/4 anonim válasza:
nem baj, sőt, én szeretem ha lány kezdeményez
2/4 A kérdező kommentje:
De ha te nem írsz egy lánynak,akkor miért nem?
Ha ő ír rád akkor szívesen beszélgetsz vele?
2015. jún. 30. 09:00
3/4 anonim válasza:
persze hogy szívesen beszélgetek vele. Lehet hogy azért nem ír gyakran mert szégyenlős. AMúgy honnan tudod hogy szerelmesek vagytok egymásba? Vagy az is lehet hogy mivel nem akartál kapcsolatot, elfelejtett téged
4/4 A kérdező kommentje:
De ha írok akkor elég sokáig beszélgetünk és ő is szokott írni nekem meg küldd képeket csak legtöbbször én kezdem
2015. jún. 30. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!