Lassan kezdem gyülölni öt. Mit tegyek?
A testvérem teljesen bolond és lusta. Mindent amit megfog miután nem kell neki ott esik ki a kezéböl ahol van. Ha eszik/iszik a mosatlant ott hagyja, a ruháit haol leveszi otthagyja, van hogy felveszi a ruháimat és büdösen,használtan leteszi valahova aztán hiába keresem nem tudja hol esett ki a kezéböl. Volt hogy sütit sütöttem a barátomnak mert szülinapja volt, erre kivágott belöle egy nagy szeletet és elvitte a saját barátjának(kapott volna belöle de nem neki kellett volna megkezdenie. Aztán mikor örjöngtem én lettem leb a sz v a hogy majd csinálok másikat ugyis szeretek sütni. Igaz, de nem igy. Amikor drágák is voltak az alapanyagok.
Amikor tusol mintha a fürdöszoba tenger lenne az egész uszik és nem képes feltörölni maga után. Bosszubol ezt megjátszottam én is, elesett, és ezért is én lettem leszidva mert én direkt csináltam ö meg csak figyelmetlen volt és én rosszindulatu vagyok blabla.
Komolyan elegem van belöle. Amikor kiterigetünk nem képes segiteni összeszedni a ruhákat csak itthon döglik amikor nem dolgozik vagy nem a barátjánál eszi a fene. Ott bezzeg mos föz takarit teriget. De itthon semmi pedig itthon lakik. Mit lehetne tenni? Komolyan olyan mint egy megszállott bolond. Help!
20 éves
elsősorban a szüleidnek kéne rászólni . te meg tegyél ki feliratot arra ami nem neki szól, gondolok például a süti esetére.
esetleg néha szembesítsd ezzel, hogy nézze meg hogy hagyta maga után a fürdőszobát stb..
de valószínű hamar elfog költözni ha van barátja és dolgozik is. szerintem ne vessz ezek miatt össze vele ha nem muszáj
Ugyanez a helyzet nálunk is. Neki minden meg van engedve, én mindenért le vagyok cseszve. Én is annyit tudok tanácsolni, hogy amint tudsz, lépj le.
Én szeptemberben kollégiumba megyek, ebben a két hónapban ez vigasztal.
(18 éves vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!