Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem így?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 évig voltam együtt a barátommal, aki 3 hete azzal állt elém, hogy megcsalt.Ismerem a lányt, akivel megcsalt, és hát eddig sem volt jó véleményem róla, főleg ezután... Szóval a kérdésre kitérve, szerintem a lány nem olyan szép, sőt... szerintem(ezt most nem azért mondom mert nagy az egóm vagy ilyesmi) én szebb vagyok mint ő. A lánnyal ugye nem volt jó kapcsolatom, amióta lefeküdt az exemmel, azóta folyamatosan kiröhög, idegesít, direkt hergel(volt már ebből ügyünk, hogy nekimentünk egymásnak szerintem azért), egy városrészen lakunk,szóval elég sokszor összefutok vele. Szerintetek jogosan érzem azt, hogy csak azért feküdt le a barátommal, mert én vagyok a barátnője? 18L2015. jún. 28. 20:20
1/3 To7ka válasza:
Egy picit rosszul közelíted meg. Maradjunk annál a résznél, hogy (remélem) volt egy pasid, aki megcsalt. Minek törődsz a lánnyal? Nem mellesleg az egyetlen megoldás hogy békén hagyjon, ha abszolút nem törődsz vele. Itt nincs is szerepe, a pasiddal voltatok elvileg azért együtt (kapcsoaltban) mert megbíztok egymásban, ezt a pasid játszotta el, és a pasid feküdt le egy másik lánnyal. Számodra itt a sztorinak vége, ha jobban is nézel ki nála (a pasidnak mégis kellett más), ha az a csaj direkt azért feküdt le a pasiddal hogy Téged cukkoljon (ezzel pont nem tud cukkolni, megszabadított Téged nagyon rövid idő alatt egy elég szar kapcsolattól), és akárhogy is szeretnéd érezni magad... Nem, a pasid és a megcsalás miatt érezheted szarul, legközelebb válassz jobban, de az egész kérdésed a másik lányra vonatkozik... Lényegtelen, ne tépd magad ezen...
2/3 Borosta2 válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy jogosan érzed vagy sem, hanem hogy nem akarsz-e visszavágni nekik?
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, lehet úgy néz ki amit leírtam, hogy csak a lány érdekel, de ez nem így van. Tudom, hogy ő is ugyanannyira hibás, mint a lány. De viszont nem tudok nem foglalkozni a lánnyal, hiszen ha lehet úgy mondani "ősellenségem", miatta rendőrségi ügyünk is volt. Nagyot csalódtam a barátomban, amiért megcsalt, ő is sajnálja, vissza akar szerezni(legalábbis elmondása szerint), de amiket kapok én szinte minden nap a lánytól, az sokkal jobban izgat ilyen helyzetben.
2015. jún. 28. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!