Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam cikin?
Figyelt kérdés
Tudniillik, eléggé "nyominak" születtem. Ki vagyok közösítve, és nemegyszer piszkálnak. Legutoljára (év végén)
azzal jöttek, hogy tökre gáz, hogy még nincs fiúm, és hogy nem "smároltam" le senkit, illetve senki engem. Totál egyedül érzem magam :( 13/L
2015. jún. 28. 16:20
1/11 anonim válasza:
Nem számít hogy mit mondanak.
13 evesen azt se tudják mi az igazi élet.
2/11 anonim válasza:
ez hülyeség... remélem te sem gondolod komolyan azt, amit leírtál. tinikorban sokszor előfordul ez a ciki, nem ciki dolog, és sokan megszólnak ilyenekért, de hidd el, nincsen okod a félelemre :)
3/11 anonim válasza:
Hagyd rajuk! 13 evesen teljesen normalis hogy meg nem smaroltal! Attol meg hogy a tobbiek ku*vak, neked nem kell annak lenni.😉
4/11 anonim válasza:
#3-as! attól, hogy valaki 13 évesen csókolózik, még nem lesz k.urva! nem kéne átesni a ló túlsó oldalára...
5/11 anonim válasza:
15 vagyok és még szintén nem volt se barátom, se csókom. És? :D
6/11 anonim válasza:
4. es. Pedig hidd el hogy ku,rva aki 13 évesen smárol :D.
7/11 anonim válasza:
Én 26 évesen csókolóztam először, és még élek. :-)
42F
8/11 anonim válasza:
Ne érezd magad rosszul emiatt! Nekem sem volt még barátom és még nem is csókólóztam :) Engem is piszkáltak régebben, de egyszer majd abbahagyják ha meg mégsem, próbálj úgy tenni mintha megse hallanád őket :) 14/L
9/11 anonim válasza:
de hallod, ha ennyire gázos a helyzet, akkor adj be valami kamu dumát, hogy összejöttél egy helyes francia sráccal, aki ító jól csókol :))
#2-es voltam
10/11 anonim válasza:
Őrült világban élünk, ha ilyen kérdések születnek.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!