Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha egy fiú tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy fiú tetszik de én nem tudom tetszek-e neki?

Figyelt kérdés
Szivesen megmondanám neki csak nem merem mert másik két lányt is akik elmondták neki úgy megalázta szegényeket hogy félek hogy velem is ezt tenné

2015. jún. 28. 18:25
 1/6 To7ka ***** válasza:
Gondold át, hogy tartod-e magad többre annál, hogy egy olyan pasival kezdj, aki megaláz lányokat. Ha nem, akkor abszolút nincs veszítenivalód! Ha megaláz, önmagad szerint is megérdemled ezt, teljesen normális számodra, hogy valaki megaláz Téged, ha meg Te tetszel neki, és ez alapján a tested miatt kelleni fogsz neki, akkor szintén elégedett leszel az eredménnyel, hogy egy bunkó pasid van. Jelenlegi felfogásod alapján csak jól járhatsz!!:) Hajrá
2015. jún. 28. 18:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. jún. 28. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem tudnám elképzelni az életemet egy olyan sráccal, aki bunkón "megaláz" embereket, legyen bármilyen jóképű.
2015. jún. 30. 13:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Most itt nem arról van szó h jóképű amúgy eg tök normális srác meg minden . Csak néha egy kicsit paraszt de én így szeretem az a baj
2015. júl. 1. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Aki más embert megaláz!

Bunkó!

Aki egy lányt megaláz Bunkó a négyzeten!

Neked nincs szükséged sem megalázásra, sem bunkó társra!

Lépj tovább!

Az élet szép!

2015. júl. 1. 17:23
 6/6 A kérdező kommentje:
igazatok van köszönöm
2015. júl. 3. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!