Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A fiuknak mi jon be egy lanyon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiuknak mi jon be egy lanyon?

Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 01:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha szép arca van, jó a haja(természetes, és nem "ezer színü", illetve tényleg jól áll neki), vékony(nem csontsovány, mondjuk 18-19-es testtömeg-index), formás fenék, szép lábak(bár nekem a legtöbb láb tetszik, ha szép tulajdonosa van)

A belsejében pedig az, ha érti a vicceimet és nevet rajtuk, viszonylag okos( bár ha érti a vicceimet akkor annyira az amennyire én szeretném), emellett jobban bejönnek azok a lányok akik kreatívak és müvészi érzékkel rendelkeznek(én eléggé reál beállítottságú vagyok, és valahogy jobban szeretem, ha más dolgokban vagyunk jók), a föbb tulajdonságok mellett azonban meg tud fogni egy lányban, ha van egy érdekes szokása, például ha furán nevet, vicces az angol kiejtése( ezt személyes élmény alapján mondom, szóval talán egyedi eset).

Összességében egy szerelmes férfi minden apróságot észrevesz, ami tetszhet neki, de ezek mind egyénfüggök.

2015. jún. 28. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha jól szopik. Te jól szopsz kérdező?
2015. jún. 28. 17:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Arc, ami nagyon fontos és persze az alak.

Ami lényeg az alakjánál nekem, hogy vékony legyen és természetes.

2015. jún. 29. 03:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Röviden: szép arc, vékony test, nagy popsi.
2015. jún. 29. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!