Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz ebből valami?
5.es voltam amikor megtetszett egy fiú...abban az évben még kiderült h én is tetszek neki...aztán 6.as lettem ő g nyolcadikas. Voltak olyan pillanatok amikor átkarolt derekamat, megfogta az arcomat, mélyen a szemembe nézett...
Egy időbe minden nap rám írt, és mindig én köszöntem el. Mindent elmondtunk egymásnak, és akkor már sokszor megkérdezte tőlem, hogy: "kibe vagy szerelmes?", "Mi van a fiúkkal?", én pedig, hogy már csókolózott e.
Akikről tudok, hogy két barátnője volt.
És most én nyolcadikas leszek, ő pedig tizedikes. És most volt egy nyári tábor, ahova ő is eljött. Nagyon sokszor szemeztünk, sokat beszélgettünk, és viccelődtük, és egyik nap amikor filmet néztünk, mellém ült, sokszor egymásra néztünk, és amikor vége volt a szomorú filmnek, én egy picit sírtam is rajta, már épp indultam volna aludni, de még utoljára visszanéztem, és mosolygott rám. A strandon egyszer leültem a partra, akkor is odajött. Hazafelé a buszon mögöttem ült, és folyton engem nézett... Aztán azt is mondta jó a hajam. :)
Most itthon ülök, és tehetetlenül ülök, a facebookot figyelem, mikro ír már rám... most épp nincs fent, de ha feljön beszlni akarok vele.
Baromira szeretem őt... És én addig nem nyugszom, amíg meg nem tudom, szeret-e, vagy sem...
Köszi ha végigolvastad... :)
*nyolcadikos
Szerintem amúgy tetszel neki, drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!