Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lesz ebből valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz ebből valami?

Figyelt kérdés

5.es voltam amikor megtetszett egy fiú...abban az évben még kiderült h én is tetszek neki...aztán 6.as lettem ő g nyolcadikas. Voltak olyan pillanatok amikor átkarolt derekamat, megfogta az arcomat, mélyen a szemembe nézett...

Egy időbe minden nap rám írt, és mindig én köszöntem el. Mindent elmondtunk egymásnak, és akkor már sokszor megkérdezte tőlem, hogy: "kibe vagy szerelmes?", "Mi van a fiúkkal?", én pedig, hogy már csókolózott e.

Akikről tudok, hogy két barátnője volt.

És most én nyolcadikas leszek, ő pedig tizedikes. És most volt egy nyári tábor, ahova ő is eljött. Nagyon sokszor szemeztünk, sokat beszélgettünk, és viccelődtük, és egyik nap amikor filmet néztünk, mellém ült, sokszor egymásra néztünk, és amikor vége volt a szomorú filmnek, én egy picit sírtam is rajta, már épp indultam volna aludni, de még utoljára visszanéztem, és mosolygott rám. A strandon egyszer leültem a partra, akkor is odajött. Hazafelé a buszon mögöttem ült, és folyton engem nézett... Aztán azt is mondta jó a hajam. :)

Most itthon ülök, és tehetetlenül ülök, a facebookot figyelem, mikro ír már rám... most épp nincs fent, de ha feljön beszlni akarok vele.

Baromira szeretem őt... És én addig nem nyugszom, amíg meg nem tudom, szeret-e, vagy sem...

Köszi ha végigolvastad... :)

2015. jún. 27. 17:59
 1/4 anonim válasza:
Nem tudom hogy ezt magadtól nem vetted észre. De ez a pasi szerelmes beléd vagy legalábbis bejössz nek.i
2015. jún. 27. 18:07
 2/4 anonim válasza:
tootálisan beléd van zúgva csajszi:) szerintem találkozz vele személyesen és mutasd meg neki hogy többet akarsz. ha akarod, akkor biztos hogy lesz belőle valami. sok szerencsét:)
2015. jún. 27. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:

*nyolcadikos

Szerintem amúgy tetszel neki, drukkolok!

2015. jún. 27. 22:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, azóta találkoztam vele, három órát beszélgettünk, de azóta nem ír, én már sokszor írtam neki, de semmi érdeklődés. Nem tuom, de megint kezdek letenni róla...
2015. aug. 12. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!