Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem tudok kiverni a fejembol egy lanyt?
Ejjel-nappal ra gondolok es semmire sem tudok koncentralni, csak rajta jar az eszem, semmi mason.
15/F
Akkor biza csak tetszik ismerem nekem is volt hasonló de mikor megtudtam hogy foglalt egyből kapufa a fejemben...
Nah de csak akkor nem fogsz tudni egy lányt kiverni a fejedből ha olyan lesz mint nekem...
Másfél éves kapcsolat ő volt a első bnőm mindenemnél jobban szerettem mindenemnél többre becsültem, minimum 200 szor aludtunk együtt és legalább ugyan ennyi x is volt.. no de szintén kapufa mert szó nélkül kiköltöztek angliába megszakadt a kapcsolat a elérhetőség és minden de nála éreztem először azt hogy nélküle élni nem tudnék ő volt a mindenem és szó nélkül váltunk szét aztán meg most itt vagyok totál egyedül másfél évnyi nagyon boldog emlékkel és gondolattal de sajna totál összetörve azért mert tudom hogy ő volt a első és a utolsó bnőm is akit mindenemnél jobban szerettem.. nah ez a olyan érzés ami nagyon rossz, mert csak rrá gondolok naponta minden nap összeomlok a rengeteg emlék miatt és amiatt mert egy ismerősöm sincsen... tényleg ő volt a mindenem na ha majd ezt érzed vagy ehez hasonlóan gondolkodsz akkor mond hogy nagyon jár egy lányon a fejed.. ez még csak tetszés lehet vagy megkedvelés :P :) ebből sok volt nekem is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!