Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem?
Figyelt kérdés
Állandóan szíveket küldözget, törődik velem, csak azért jön el busszal ide hogy velem találkozzon, azt mondja én vagyok neki az első és a legfontosabb, soha nem hagyna el, fél elvesziteni. Ilyeneket mond és elvileg legjobb barátok vagyunk. Sokat beszélünk telón, hívásban. A barátaimat arról kérdezi hogy beszéltem e nekik róla. És mégis mindig mondja hogy ez a csaj tetszik neki ez meg nem. Mondta mar aztis hogy "Szeretlek!" de 1 hónappal ezelőtt megvolt beszélve és barátilag értelmezem mindig. Szerintetek szeret engem? (nem barátilag)2015. jún. 26. 19:28
2/10 anonim válasza:
Igen, szeret. Csak fél hogyha így kimondja, még barátként is elveszít.
3/10 A kérdező kommentje:
XD én is jobban szeretem őt, de félek hogy elveszítem ha kimondom xd
2015. jún. 26. 19:41
4/10 anonim válasza:
Mint az animékben...mindketten szeretitek egymást de nem meritek elmondani. Mondd ki te, neki is könnyebb lesz :D
6/10 anonim válasza:
küldd el neki ezt a kérdést facebookon
7/10 anonim válasza:
így nem kell elmondanod már leirtad :D
8/10 A kérdező kommentje:
de hogyan adjam tudtára?? :ddd
2015. jún. 26. 20:12
9/10 anonim válasza:
Mond meg a szemébe, az ilyenek miatt látom facen állandóan hogy elhittem meg blabla csak mert az eggyik fosott elmondani a másiknak azt addig várt mire lett valakije
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a aválaszokat :)
2015. jún. 26. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!