Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VálaszolóVálasza kérdése:
Miért csinál velem ilyet a volt barátnőm? 15/f
Figyelt kérdés
Szóval, most vagyok túl másfél éves boldog kapcsolaton. Úgy volt, hogy még sokáig együtt leszünk. Minden jól ment, komoly kapcsolat, mindenki irigyelte, de tényleg semmi gondunk sem volt. A szüleim sokat veszekedtek 1 évig, apám verte anyám, szerető, egész éjjel ittak, veszekedtek, 3 napig nem tudtam suliba menni a részegségük miatt, ez ment 1 évig. Eddig semmi nem volt velem, az utolsó hónapban kezdtem kikészülni a szüleim miatt, egyszerűen már nem birtam, és sokszor voltam mogorva, visszaszótlam illetlenül, vagy elküldtem sokmindnekit melegebb helyekre. A barátnőmre is kihatot, meg sok együtt létet lemondtam. Erre elkezdünk veszekedni, hogy mekkora szemét vagyok, és 2 nap múlva szakitunk. Egy világ omlott össze bennem. Akiben eddig biztam, az csak úgy elhagy. Szerintetek nem lehetett volna megértőbb velem, hogy most az egyszer elnézi, ha 1 év 4 hónapig tökéletes kapcsolata volt, és mindent megtettem érte? És nem is ez a legrosszabb.. 3 napra bemegyek az osztályba, a fiúk agyon akarnak csapni, hogy mit csináltam az exemmel. Mondom mi az istenről beszéltek? Erre visszahallom, hogy mindenkinek azt mondja, hogy kénszeritettem, ütöttem, vertem, pofoztam, 1 év 5 hónap szenvedés volt neki, stb... Nem egy világ, 1 univerzum tört össze bennem. Elvesztettem a barátnőm, de nem csak őt, hanem az összes barátom. Azt hittem ott rogyok össze, elsötétült minden. Hogy képes egy ember ilyet megtenni egy olyan emberrel, aki eddig mindennél jobban szerette? Hogyan? A 2. én még ezek után is vissza akartam szerezni (túlságosan megbizom az emberekben és túlságosan szeretek), erre 5x játszotta el velem, hogy csókolóztunk, 1-2 nap múlva meg direkt eljátszotta, hogy megint ütöm.. Most ki vagyok közösitve az osztályból és csak 1 barátom maradt meg a sokból. Gondolkodtam 9.-re átmegyek más suliba, szerintetek jó ötlet? De a kérdés: Mivel érdemelted ezt mind ki?2015. jún. 23. 01:10
1/6 opened paradise válasza:
Tudott a bajaidról?
Ne keresd a miérteket,bele fogsz bolondulni. Van aki hülye,aki hülye,annál meg nem szabad logikát keresni.
Próbáld meg meggyőzni őket,hátha,de ha nem megy és nem elég neked az az egy ember (lehet,máshol még ennyi sem lesz) akkor menj át másik suliba.
2/6 anonim válasza:
Menj át másik suliba, nincs más megoldás!
3/6 A kérdező kommentje:
1-es, megpróbáltam meggyőzni őket, de annyira érdekli őket a "magyarázkodásom", mint a történelem óra... Magyarul nem tudom nekik megmagyarázni, mert ő mégis csak lány... Neki kell hinni.. + Betett az is, hogy utána ment az osztály főnöknek, és mondta neki, hogy fél tőlem, meg veszélyben érzi magát a közelemben... Erre megint kaptam a semmiér, és megtudtam, hogy a szakitásunk előtt 7 nappal bement az anyja rám panaszkodni, hogy a kicsi lánya nem tud tanulni miattam, mert minden nap suli utántól este 9-ig ott lógok, amikor 1. elköltöztünk onnan 50 km-re, másik 2 hónapja nem találkoztunk máshol, csak a suliba. És igen 2-es, tudott a bajaimról, sok mindent elmondtam. 1.-es, 2.-es én nem szivesen hagyom ott a sulit, de szerintetek kilátástalan a helyzet? Mert ha megkell tenni, akkor megkell tennem...
2015. jún. 23. 07:56
4/6 anonim válasza:
a csajok nagy része kegyetlen kis pszichopata, nincs is bennük amúgy se logika, sosem értettem én se a nők viselkedését pedig most is van barátnőm
5/6 anonim válasza:
Ugasd le az egész osztály előtt hogy lehet ilyen gerinctelen hazug ember.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, már gondoltam rá, de akkor még mélyebbre ásnám magam, örülök annak, hogy nem csaptak agyon a fiúk...
2015. jún. 23. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!