Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A csaj aki ilyet csinál csak...

A csaj aki ilyet csinál csak szórakozik velem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy évfolyamtársam, tavaly jött a gimibe. Kicsit szégyenlős, élőben alig dumáltunk, csak párszor mikor ugyanarra mentünk haza.

Suliban ha találkozunk hozzám sem szól, nem jön oda magától.

Facebookon viszont csomót dumáltunk már. Igaz 90%-ban csak én írok rá, de ott nagyon kedves, poénkodik, ha ajánlok neki filmet másnapra megnézni, kedvenc receptemet megmondtam neki, másnapra megcsinálta..

Nekem bejön, de nem tudom mit gondoljak.

Élőben le se sz*r.

2015. febr. 21. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Sztem csak félénk, és zavarban van.

Kezdeményezz te, neki kell egy kis önbizalomnövelés. :)

2015. febr. 21. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Ilyen csajjal énis találkoztam már, csak annyi volt a különbség, hogy ő írt rám többször. Hogy mi lehet ennek a viselkedésnek az oka? Több dolog is pl:

- Tetszel neki, de élőben nem mer közeledni feléd, mert szégyenlős

- Csupán arra vagy jó neki, hogy egy tipikus Facebook haver legyél

- Nincs más, akivel akkor éppen beszélhetne

- stb... ki tudja milyen oka lehet még ennek.

Én ezt a csajt többször is megkértem, hogy találkozzunk, és beszélgessünk. De nem, nem akart... Aztán élőben hozzám se szól, esetleg köszönünk egymásnak, de ennyi, mert ha én nem megyek oda hozzá élőben váltani pár szólt, ő biztos, hogy nem jön oda. Ha akarod kérdezz rá, hogy konkrétan mi a helyzet.

Én azzal a csajjal, akiről fentebb írtam, azonban már nem foglalkozom. Nekem ilyen lány még barátnak se kell, hát ne nézzen már hülyének...

2015. febr. 21. 20:49
 3/4 anonim válasza:
Szerintem nem szorakozik csak fel vagy szegyelos es lehet zavarba van elotted
2015. febr. 21. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szar le téged, ha mindig dumáltok és ha élőben sose láttad rajta, hogy kellemetlen lenne neki a társaságod.
2015. febr. 21. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!