Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Félek, hogy megcsal a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy megcsal a barátom?

Figyelt kérdés
Nem tudom elterelni a gondolataim, csak az jár a fejemben, hogy lehet megcsalt már, de nem mondja el, vagy éppen most csal meg. És már minden apró dologban a rosszat látom :( Azt mondja, hogy soha nem tenne ilyet és hogy emiatt ne izguljak, mert nagyon szeret, de már annyiszor hazudott nekem, hogy nem tudok benne megbízni. Ettől készülök már ki. Hogy hozzam rendbe ezt magamban?

2015. jún. 26. 09:17
 1/3 anonim válasza:
Sokat nincs otthon? Amúgy van egy kicsit undok módszer, de ha nem bízol benne kövesd, ha titkoózik előtted. Jógázz, masszázsolj, tegyél magadra arc pakolást és ha van időd fussál/sétáljál! A harmadik (én még azért nem tenném) szakíts vele!
2015. jún. 26. 09:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Hívd fel váratlanul,ha dadog,nem tud mit mondani,hol van,akkor egyértelmű..Találkozzatok,és beszéld meg vele,hogy téged nagyon zavar,hogy sokat hazudott,és jóvá kellene tennie.Csináljatok sok közös programot,itt a nyár..Hány évesek vagytok? Ha van alkalmatok rá,menjetek együtt nyaralni,hogy jobban összekovácsolódjatok.Mondd el neki,hogy mennyire fontos számodra ő és a kapcsolatotok,és ha esetleg megcsalna,azt nem tudnád kiheverni.Ezen biztosan elgondolkodik majd.:)

Miben hazudott neked?

2015. jún. 26. 16:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Legyél minden tekintetben a barátod partnere. Legyél te a legjobb neki, és máris nincs okod a féltékenységre.
2015. jún. 27. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!