Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha kidobott?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha kidobott?

Figyelt kérdés
Mit tegyek ha kidobott a barátom és azt mondta, hogy csak arra kellettem neki? Én nagyon szeretem őt, de mivel 14 éves vagyok, ő meg 19 szerintetek talált nálam jobbat vagy miért dobott? Vissza akarom könyörögni magam hozzá, nagyon szeretem őt, de ő már nem szeret?

2015. jún. 25. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:

De szeret!

Könyörögj neki!

2015. jún. 25. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért dobott mert csak annyira kellettél neki sajnos. Rengeteg 20 év körüli srác csinálja ezt, felszed 14 körüli lányokat, csak a szexre, mert ők még naivak. Ne könyörögj neki, egyszerűen csak lépj tovább és ne add oda magad ilyen majmoknak.
2015. jún. 25. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj túllépni rajta, csak arra kellettél neki...ne foglalkozz ilyennel, sokkal jobbat fogsz találni nála.
2015. jún. 25. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem erre a válaszra vársz, de az nem fog segíteni, ha hazudok.

Dolgozd fel, hogy csak alaposan meg akart dugni, és meg is tette. Sosem szeretett Téged. Kár lenne könyörögnöd, mivel csak egy darabkája vagy a gyűjteményének valószínűleg. Még ha sikerülne is a könyörgés, megint csak a dugásra kellenél neki, és ki tudja, hogy hány nője lenne melletted.

Nem hibáztatni akarlak, mivel még nagyon fiatal vagy, és ismerem már jól a rózsaszín köd hatásait. De nagyon rosszul döntöttél, mikor engedtél az érzéseidnek, és nem gondoltad át a dolgot.

Sajnálatos dolog, mert nem hiszem, hogy ezt érdemelted volna, de már csak túllépni tudsz rajta.

2015. jún. 25. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!