Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek lányok ha leszólí...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek lányok ha leszólítana egy fiú?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy jól néz ki és udvarias.

Ezen kívül mi az ideálotok?

Kort is írjatok.

2015. jún. 25. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól is függ, hogy mit mond először. De egyébként ha szimpatikus, akkor elkezdek vele beszélgetni, és meglátjuk mi lesz belőle. Ez már azon múlik, hogy mennyire érzem jól magam ebben a helyzetben, mert szeretem, ha a srác mondjuk humoros, és nyitott.

Kifejezetten ideálom nincsen, a lényeg az összképen és a kisugárzáson van, ami nem csak a külsőből ered. Fontos, hogy a srác magabiztos legyen, bár ha volt bátorsága, és leszólított, már erre utal, de érted.

Szeretem, hogyha intelligens, és bármiről el lehet vele beszélgetni.

16/L

2015. jún. 25. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom,hogy hogyan reagálnék,mert eléggé zárkózott és csendes vagyok azzal,akit nem ismerek,de van,hogy valakivel már az első percben megtalálom a közös hangot. Nyilván függ a srác viselkedésétől,hogy én arra mit is fogok lépni. És konkrét ideálom nincs. 18/L
2015. jún. 25. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól függ mit szeretne én mondjuk beszélnék vele ha értelmesen viselkedik. Az ideálom az csak legyen értelmes és jófej külső az mindegy 20/L
2015. jún. 25. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!