Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lesz ha bevaljuk az osztály...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ha bevaljuk az osztálynak hogy járunk?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam akibe rég óta szerelmes vagyok. Most viszonozza csak az a baj nem tudom az osztály hogy viszonyulna hozzá!! Szerintetek titokban tartsuk vagy mondjuk el?? Ha el is mondjuk hogy?? 14/L

8. Oszt

2015. jún. 23. 23:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Nektek még van iskola??
2015. jún. 23. 23:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tartsatok titokba. Ugyis ki fog derulni de most az a lenyeg hogy boldogok vagytok es szerintem az osztaly csak elrontana az oromot.
2015. jún. 23. 23:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát, az fontos, hogy az osztály áldását adja e a dologra.
2015. jún. 23. 23:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem kell titkolni, de bejelenteni se, ha valaki rákérdez mond el, amúgy meg mit érdekel az osztály a felével úgyse fog olyan sűrűn találkozni(mivel elballagtál ha jól gondolom), vagy ha mégis akkor meg nem is köszönnek
2015. jún. 24. 00:05
 5/10 anonim válasza:
100%
Ki nem sz@rja le az osztályt? Boldog vagy vele? Legyetek együtt, ők meg majd biztos észreveszik, de ne titkoljátok..
2015. jún. 24. 00:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem most lettem 8.osztályos és a nyariszunet után gondoltam. Mert elég furcsa osztalyom van.
2015. jún. 24. 00:16
 7/10 anonim válasza:
A mi osztályunkban van egy pár és egyáltalán nem titkolták, és semmi probléma nem is volt belőle. Néha volt persze egy-két vicces megjegyzés, de semmi komoly. Szóval ha elmondjátok szerintem nem lesz semmi gond se. Viszont már több helyen olvastam, hogy egy friss kapcsolat titokban tartása erősíti az összetartozást, és az egymás iránti romantikus érzelmeket, szóval lehet, hogy jót tesz a kapcsolatnak, ha titokban tartjátok, de ha elmondjátok sincsen semmi.
2015. jún. 24. 00:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi se titkoltuk a barátnőmmel, csak egy a baj, hogy vannak olyan osztálytársaim akik hát nagyon gyerekesek, és emiatt nem merem megpuszilni vagy megölelni az osztály elött, mert akkor nem szálnának le rólunk
2015. jún. 24. 01:18
 9/10 anonim ***** válasza:
56%
Teljesen mindegy iskolakezdesre mar szakitani fogtok....
2015. jún. 24. 08:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Jajj most nyár van, élvezd! :)

Amúgy ahogy akarod. Ha nem akarod nekik elmondani, ne mondd, elvégre nem tartozik rájuk. Ha jó a közösség én elmondanám, de csak szeptemberben! :)

2015. jún. 24. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!