Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az mi, hogy nálunk 1 osztályna...

Az mi, hogy nálunk 1 osztálynak segítenek érettségin, a többinek meg nem?! :///////!

Figyelt kérdés
2015. máj. 7. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Mi lenne? Csalás. Normális esetben ilyenkor érvényteleníteni kéne az egész osztály érettségijét. Ha a többi osztálynak is segítettek volna, akkor a többi osztályét is.

Ha van sok szabad időd, pénzed, és bizonyítékod, szereted a bírósági hercehurcát meg az egyéb hülyeségeket, akkor tehetsz feljelentést.

De én a helyedben örülnék, ha az én osztályomnak nem segítettek volna, mert akkor az én érettségim se érne ló**** se…

2015. máj. 7. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
45%

Ez tudományos szempontból érdekel?

Gondolom, segítség nélkül nem tudsz átmenni, ez a baj.

2015. máj. 7. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. És kussolnék ezerrel, mert ha az iskolámban felmerül a csalás gyanúja, akkor a balhé mindenkit érinteni fog.
2015. máj. 7. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
39%

Kib@.szott jó, hogy míg mi tanulunk az érettségire mint a hülye, hogy jó eredménnyel meglegyen, egyeseknek lediktálják a megoldásokat.. -.-

Aztán mindenki rimánkodik, hogy semmit nem ér az érettségi, mert minden hülyének megvan.. persze, pont az ilyenek miatt.

Remélem kiderül és kirúgják az összes ilyen embert, aki szabálytalanul segít a vizsgázóknak.. mert ez nem a vizsgázók hibája, hanem a tanároké..

2015. máj. 7. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
45%
Az igaz, hogy egy kalap ...t nem ér az érettségi, így végülis mindegy, hogy segítenek-e vagy önálló munka, de ne kapd fel ennyire a vizet azon, hogy nektek nem segítettek. Inkább örülj neki. És lehetőleg ne is híreszteld, mert akkor nem csak az az osztály, azok a tanárok fognak szívni, hanem mások is.
2015. máj. 7. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk mi egyszerű mezei angolosok együtt írtuk az érettségit az angol tagozattal egy jó hosszú teremben. Bejött az angol tagozat szaktanára, és előre ültette a saját diákjait, ezzel előnyt kovácsolva nekik a hallás utánira. És akik később érkeztek, ülhettek hátra, azok is, akik az első három nap pl az első padban ültek, de most elfoglalták a helyüket.

De megszívták mert a terem visszhangzott meg minden és tuti hogy elől még rosszabbul lehetett hallani mint hátul. Ilyen is van. Pedig nálunk minden tanár nagyon szigorúan veszi az érettségit, kivéve ezt az egyet

2015. máj. 9. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!